Acreditare ISO 14001 pentru rafinaria Engen
Wentworth, portul Durban, Africa de Sud. 6 iulie 2011. Engen a primit aprobarea sistemului sau de management al mediului pentru rafinaria sa de titei si depozitul sau din din Wentworth, Durban, prin intermediul certificarii ISO 14001.

Rafinaria a fost recertificata ca fiind in conformitate cu standardul de catre Biroul Sud-African de Standarde pentru o perioada de inca trei ani, in timp ce depozitul Engen din Wentworth (un important centru de distributie, beneficiind de propria sa unitate de amestec de solventi) a primit aceasta acreditare in mod oficial pentru prima data.

Standardul ISO 14001 exista pentru a ajuta organizatiile sa-si reduca la minim efectele negative ale activitatilor pe care le desfasoara asupra mediului, dandu-le posibilitatea de a fi in conformitate cu legile si cu reglementarile aplicabile, ca si cu alte cerinte legate de mediu, si de a-si imbunatati, de asemenea, operatiunile in mod continuu.

“Acreditarea noastra ne reafirma angajamentul luat fata de un mediu mai curat, mai sigur si mai sanatos, ca si fata de bunastarea comunitatii noastre,” a declarat Kamal Bahrin B Ahmad, directorul general al rafinariei Engen.

Vizitati site-ul companiei, www.engen.co.za, pentru mai multe informatii. sursa: www.supermarket.co.za