Pentru al patrulea an consecutiv, agentia este in conformitate cu standardul ISO 9001 si garanteaza cel mai inalt nivel al managementului calitatii tuturor activitatilor sale de formare

Cartagena, Spania. 21 octombrie 2011. Agentia de Dezvoltare Locala si Ocupare a Fortei de Munca (Agencia de Desarrollo Local y Empleo – ADLE) apartinand primariei din Cartagena si-a reinnoit certificarea calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001:2008, pentru cel de-al patrulea an consecutiv.

ADLE a primit certificarea ISO 9001 pentru calitate pentru prima data in decembrie 2008, reprezentand primul departament al primariei care a obtinut aceasta recunoastere.

Dupa cum a precizat consilierul municipal responsabil cu ocuparea fortei de munca, Diego Ortega, acest certificat atesta faptul ca procedurile agentiei sunt cele adecvate si garanteaza faptul ca agentia are intentia de a-si servi publicul in cel mai bun mod posibil.

Urmarirea certificarii standardului ISO 9001 presupune un angajament de a atinge cel mai inalt nivel al managementului calitatii aplicat la activitatile ADLE care sunt reprezentate de orientarea profesionala si vocationala, de administrarea programelor de formare, de sprijinirea infiintarii de companii si de agentii de recrutare, avand ca scop promovarea pietei muncii si incurajarea evolutiei progresive a economiei in comunitatea locala. Recertificarea ISO 9001 implica o imbunatatire continua a serviciilor oferite si a satisfactiei clientilor si angajatilor.

Organismul de certificare ales de ADLE a fost grupul SGS, lider mondial in domeniu, inovator in inspectare, verificare, testare si certificare, iar firma de consultanta care a ajutat la implementarea sistemului de management al calitatii a fost Marketing&CO. Pentru informatii suplimentare, vizitati pagina agentiei: http://adle.cartagena.es.