Acton, Massachusetts. 4 decembrie 2012. Affirmed Networks, unul dintre liderii tehnologiilor emergente care modernizeaza modul in care retelele mobile sunt proiectate, implementate si monetizate, a anuntat astazi ca a primit certificarea standardului Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008.

Procesul de audit ISO examineaza si evalueaza sistemul de management al calitatii dintr-o companie si se asigura ca obiectivele declarate sunt indeplinite. Certificatul ISO 9001 confirma faptul ca Affirmed Networks aplica un sistem eficient de management al calitatii pentru proiectarea solutiilor hardware si software utilizate in telecomunicatiile wireless.

“Affirmed Networks se bucura ca a putut indeplini exigentele standarde ale acestei certificari recunoscute international intr-un stadiu incipient de dezvoltare a companiei noastre,” a spus Hassan M. Ahmed, presedintele Affirmed Networks. “Aceasta este o realizare semnificativa, care scoate in evidenta angajamentul nostru continuu fata de excelenta in toate aspectele companiei noastre.”

Affirmed Networks a lansat recent o solutie general valabila care creste semnificativ capacitatea economica a retelelor mobile – AN3000. Aceasta combina in mod unic software-ul virtualizat cu echipamentele standard pentru a rezolva cele mai mari probleme pe care le intalnesc operatorii in extinderea economica a retelelor lor mobile destinata satisfacerii cererile utilizatorilor in privinta calitatii. Cu capacitatile oferite de Affirmed, operatorii pot crea, mentine si monetiza noi servicii si aplicatii la viteze imposibile in retelele existente. AN3000 este o solutie testata in prezent de operatori din intreaga lume.

“Obtinerea cu succes a certificarii ISO 9001:2008 este un lucru pe care il reusesc putine companii atat de tinere,” a remarcat Peter Jarich, vicepresedinte la Current Analysis. “In acelasi timp, ea semnaleaza faptul ca Affirmed intelege cerintele operatorilor care ofera pachete de telefonie mobila si ca doreste sa construiasca o fundatie solida pentru platforma sa AN3000.”

Compania Affirmed Networks este condusa de o echipa de directori din cele mai de succes companii din industria telecomunicatiilor mobile – AT&T, Cisco, Sonus, Starent si Cascade; AN3000 este o solutie deja implementata, care transforma substantial starea retelelor mobile prin utilizarea unor noi caracteristici si prin capacitatile sale de livrare de continut care depasesc de departe solutiile traditionale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.affirmednetworks.com.