Companiei Alliance Geotechnical Services i se acorda certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

21 septembrie 2011. Alliance Geotechnical Services (AGS) si sucursala sa indoneziana PT Aliansi Lintas Teknologi, reprezentand o importanta firma de consultanta si de proiectare in sectorul de petrol si gaze din Asia, au primit certificarea ISO 9001 de la SGS, un reputat organism cunoscut pe plan national in domeniul asigurarii calitatii. Pentru AGS, primirea certificarii ISO 9001, care este cel mai recunoscut standard international pentru sistemele de management al calitatii, este un pas important in mentinerea pozitiei sale in industrie, aceea de furnizor respectat de servicii si solutii.

“Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 este o realizare minunata atat pentru AGS, cat si pentru clientii nostri,” a spus Don Archer, presedintele companiei. “Procesul de certificare a fost foarte exigent si a demonstrat angajamentul continuu luat de AGS fata de excelenta si fata de calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.”

“AGS este acum capabila sa prezinte certificatul ISO 9001 bazei sale de clienti in continua crestere, ca un exemplu al interesului legitim pe care il purtam satisfactiei clientilor. Sunt mandru de eforturile depuse atat de departamentul nostru tehnic, cat si de cel administrativ, pentru a castiga aceasta certificare” a spus si Machrouz Yani, vicepresedinte si director al operatiunilor din Indonezia.

“Procesul de certificare ISO a permis organizatiei noastre sa isi examineze bazele proceselor de afaceri si sa faca acele corectii si ameliorari de care va beneficia in mod direct baza noastra de clienti. Este un exercitiu de evaluare pe care il consideram ca pe un pas decisiv in mentinerea pozitiei nostre de lideri in furnizarea de servicii in regiune”.

AGS este una dintre cele mai mari companii independente care ofera servicii de consultanta in Asia de Sud-Est, avand sedii in Houston, Jakarta si Kuala Lumpur. SGS Indonezia este un membru al reputatului grup international SGS, organism de verificare, testare si certificare al companiilor, renumit registru care certifica conformitatea cu standardele ISO 9000, ISO 14001, QS-9000. Pentru mai multe informatii, vizitati www.alliance-geotech.com si www.id.sgs.com.