Istanbul, Turcia. 24 aprilie 2012. AirTies Wireless Networks, inovatorul furnizor de solutii tehnologice avansate destinate industriei radiodifuziunii si comunicatiilor de banda larga, a anuntat primirea certificarii ISO 9001.

ISO 9001:2008 este un standard international de management al calitatii, recunoscut pe plan mondial, al carui scop este sa creasca satisfactia clientilor prin garantarea faptului ca acele companii care si-au implementat standardul adera la cerintele de reglementare si aplica mecanisme de imbunatatire continua a sistemului.

Bulent Celebi, directorul executiv al AirTies, a comentat: “Primirea acestei acreditari este un moment notabil in stradania continua a AirTies de a se imbunatati si de a avea succes. Ea confirma dedicarea noastra permanenta de a dezvolta, de a implementa si de a sprijini imbunatatirea managementului calitatii in toate procesele AirTies, de la conceptul initial si pana la aplicarea in masa. Acesta va fi obiectivul meu personal – de a mentine aceste standarde si de a implementa si mai multe imbunatatiri ale calitatii in toate departamentele. In ansamblu, AirTies va depune eforturi pentru a progresa neincetat, astfel incat sa putem continua sa le oferim servicii de cea mai inalta calitate partenerilor nostri de acum si din viitor.”

AirTies dezvolta si comercializeaza produse electronice de larg consum care ofera cinci servicii esentiale: acces de mare viteza la internet /ADSL, retele locale fara fir (Wireless LANs), telefonie prin/VoIP, televiziune prin internet/IPTV, DVB C,S, T STB’s.

Compania AirTies a fost infiintata in februarie 2004 de membrii conducerii superioare si de o echipa tehnica din Silicon Valley, SUA, cu intentia strategica de a deveni liderul de piata in domeniul distributiei wireless. AirTies isi proiecteaza si isi dezvolta propriile echipamente hardware si propriile programe software. Printe inovatiile tehnologice ale companiei se numara distributia video wireless catre mai multe sisteme TV, extinderea ariei de acoperire wireless si configurarea retelei printr-o simpla apasare pe un buton. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul web www.airties.com.