Al Nasr Dubai isi doreste sa castige certificari ISO in drumul sau spre excelenta

23 iunie 2011. Certificarile vor transforma Al Nasr in primul club de fotbal din Dubai care obtine recunoasterea implementarii a doua importante standarde ISO – ISO 9001: 2008 pentru sistemul de management al calitatii si ISO OHSAS 18001 pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

Un acord a fost semnat intre Ali Emelee, presedintele consiliului de administratie al Al Nasr Football Company, reprezentand acest consiliu, si Thian Combrinck, director general al IRCA Middle East.

Ambitiosul plan de certificare include dezvoltarea aspectelor administrative, financiare, legale, tehnice, mediatice, de marketing, de sanatate si siguranta, toate aceste aspecte fiind implicate in conducerea clubului.
Potrivit declaratiei de presa lansate de Al Nasr, ICRA va folosi sistemul de management electronic pentru afaceri cu scopul de a analiza si de a imbunatati facilitatile si procesele deja existente la stadionul Maktoum.

“Aceste standarde ISO care ofera certificari ISO 9001 si OHSAS 18001 sunt considerate ca fiind cele mai importante standarde internationale pe care un club le poate atinge,” a comentat Emelee.

De trei oni campioni ai Emiratelor Arabe Unite, Al Nasr au obtinut a treia calificare automata in seriile de anul viitor ale Ligii Campionilor organizate de Confederatia Asiatica de Fotbal, plasandu-se pe locul al treilea cu ajutorul fostului portar al echipelor Italiei si Inter Milan, antrenorul Walter Zenga, care a preluat echipa in luna ianuarie a acestui an. sursa: www.sport360.com