Orange County, California. 18 mai 2012. Compania Basic Electronics, Inc. (BEI) a anuntat ca a obtinut de curand doua certificari ale standardelor internationale: ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii si AS9100:2009 editia C pentru managementul calitatii in domeniul aviatic si aerospatial.

Compania este furnizoare de circuite imprimate flexibile (FPC) aprobate si certificate in conformitate cu cerintele specificatiei militare MIL-P-50884.

BEI este o companie detinuta de femei, care se afla in serviciul marilor producatori de echipament original industrial si militar de peste 33 de ani. Serviciile companiei variaza de la faza initiala de proiectare a conceptului prezentat de client pana la faza finala, cand circuitele imprimate flexibile sunt complet testate si certificate.

Basic Electronics a achizitionat si o companie de fabricare de cablaje personalizate pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor care solicitau cablaje cu sarma rotunda si servicii de asamblare de conectori.

BEI si-a modernizat de curand una dintre unitatile de productie, care a devenit camera cu atmosfera controlata certificata Class 100 NASA ca parte a eforturilor strategice de a creste activitatea companiei pe pietele medicale si comerciale, intensificandu-si, in acelasi timp, si tactica de reducere a daunelor cauzate de obiecte straine (FOD), demersuri care contribuie la obiectivul BEI de imbunatatire continua a calitatii promovat de standardul ISO 9001.

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.basicelectronicsinc.com.