Mississauga, Ontario. 23 iulie 2012. Compania Cargojet si-a anuntat de curand succesul obtinerii recertificarii ISO 9001:2008, standardul calitatii, pentru cel de-al doisprezecelea an consecutiv. Cargojet este singurul transportator aerian de marfa din Canada care detine aceasta certificare ISO 9001.

“Aceasta acreditare consolideaza continuitatea serviciilor sigure, punctuale si fiabile pe care Cargojet le ofera zi de zi clientilor sai. Ea include o analiza a sistemului de management al calitatii aplicat de organizatia noastra si implica audituri periodice ale unitatii pentru a garanta faptul ca sistemul de management al calitatii a fost implementat si este eficient,”

a spus Ajay K. Virmani, presedintele Cargojet.

“Am castigat din nou aceasta certificare datorita eforturilor grele si constiincioase depuse de echipa noastra de profesionisti dedicati, care continua sa depaseasca asteptarile clientilor nostri, mentinand, in acelasi timp, excelenta standardelor si procedurilor,” a adaugat Virmani.

Cargojet este cel mai important furnizor de servicii de transport nocturn de marfuri perisabile din Canada. Cargojet isi desfasoara activitatea prin intermediul unei retele care acopera America de Nord, transportand peste 750000 livre de marfuri in fiecare noapte cu ajutorul flotei sale de aeronave de transport. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cargojet.com.