AENOR rasplateste casa de asigurare mutuala Asepeyo pentru politica sa de management al securitatii si sanatatii in munca – OHSAS 18001

3 iunie 2012. Casa de asigurare mutuala impotriva accidentelor de munca si a bolilor profesionale Asepeyo a fost recunoscuta de Asociatia Spaniola de Standardizare (AENOR) pentru angajamentul asumat fata de angajatii sai in materie de sanatate si siguranta la locul de munca, in conformitate cu standardul OHSAS 18001.

Asepeyo a primit distinctia de la Pilar Collantes, directoarea generala a Institutului Basc de Securitate si Sanatate in Munca (OSALAN), Luz Emparanza, directoarea delegatiei AENOR in Tara Bascilor si Francisco Marqués, subdirector tehnic al Institutului National de Securitate si Igiena in Munca (INSHT), cu ocazia celei de-a zecea editii a Congresului International de Prevenire a Riscurilor in Munca, eveniment care a avut loc in orasul Bilbao.

Recunoasterea primita de Asepeyo se bazeaza pe sistemul de management al sanatatii si securitatii implementat de casa de asigurari in conformitate cu cerintele standardului OHSAS 18001:2007.

Aceasta certificare confirma eforturile depuse de Asepeyo pentru a pune la dispozitie un loc de munca sigur si sanatos, prin identificarea si controlarea riscurilor asociate sanatatii si securitatii tuturor angajatilor sai, aceste principii reflectandu-se in standardul international OHSAS 18001. Pentru mai multe informatii despre casa de asigurare mutuala impotriva accidentelor de munca si a bolilor profesionale Asepeyo, vizitati www.asepeyo.es.