Conformitatea cu standardul ISO 9001 reflecta angajamentul ferm fata de managementul calitatii

Norcross, Georgia. 31 august 2012. Leica Geosystems Inc. a anuntat astazi ca o parte din centrele sale de solutii au obtinut certificarea managementului calitatii conform standardului international ISO 9001:2008.

Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 indica faptul ca aceste centre au adoptat practici de management al calitatii si o abordare sistematica de a-si testa calitatea, orientata catre procese, pentru a garanta cel mai inalt nivel al satisfactiei clientilor.

Aceasta certificare ISO 9001 reprezinta un pas logic de urmat pentru cresterea centrelor de solutii Leica Geosystems, care a inceput prin inaugurarea unitatii din Duluth, Georgia si a continuat prin extinderea in sapte locatii din cinci state americane.

“Inca de la inceput, centrele de solutii s-au axat pe furnizarea unor servicii de calitate superioara,” a spus Mike Strom, directorul general al centrelor de solutii Leica Geosystems.

“Aceasta este o realizare importanta pentru latura fizica a companiei. Clientii nostri locali se bazeaza pe serviciile noastre esentiale de surport, iar aceasta certificare ne demonstreaza angajamentul de a furniza continuu servicii de calitate superioara,” a adaugat Strom.

Reteaua de centre de servicii si de distributie de produse Leica Geosystemson le ofera clientilor:
• Produse superioare si servicii tehnice care folosesc resursele directe ale producatorului;
• Capacitati depline de reparare a oricarei mari marci de echipament de masura;
• O gama variata de instrumente care pot fi inchiriate pentru proiectele pe termen scurt;
• O gama completa de consumabile de teren;
• Programe de formare si seminarii despre produse pe plan local;
• Toate produsele la cele mai competitive preturi ale zilei.

Centrele de solutii Leica Geosystems se afla in Duluth, Georgia; Birmingham, Alabama; Houston, Texas; Phoenix, Arizona; Tucson, Arizona; Costa Mesa, California si Burlingame, California.

Cu aproape 200 ani de experienta in solutiile de masurare, produsele si serviciile Leica Geosystems se bucura de increderea specialistilor din intreaga lume, ajutandu-i pe acestia sa stranga, analizeze si prezinte informatii despre spatiu. Leica Geosystems este cunoscuta pentru gama sa larga de produse care surprind exact, analizeaza usor si vizualizeaza si prezinta informatiile spatiale. Cu sediul central in Heerbrugg, Elvetia, Leica Geosystems este o companie mondiala cu zeci de mii de clienti deserviti de cei peste 3500 angajati ai sai din 28 tari si cu sute de parteneri aflati in peste 120 tari din intreaga lume. Leica Geosystems apartine grupului Hexagon din Suedia. Pentru mai multe informatii, vizitati www.leica-geosystemssolutionscenters.com.