Polk primeste apreciata certificare a standardului international pentru sistemele de management al securitatii informatiei

Southfield, Michigan, 1 iunie 2011. Polk, importantul furnizor de informatii auto si de solutii de marketing, a anuntat ca unitatile sale din SUA au primit prestigioasa certificare ISO 27001 : 2005 din partea SRI Quality System Registrar, un registru international acreditat pentru standardele sistemelor de management. Aceasta distinctie ravnita reprezinta standardul international pentru sistemele de management al securitatii informatiei, care cuprinde peste 140 de masuri de control acoperind securitatea informatiei, caracterul privat si conformitatea.

“Aceasta realizare este rezultatul mai multor ani de investitii si de colaborare intre unitatile din SUA ale Polk,” a spus Ethan Steiger, vicepresedintele Polk si presedintele consiliului de administratie.

Alte beneficii ale certificarii ISO 27001 includ si alinierea la cerintele clientilor, deoarece multi dintre clientii Polk au adoptat deja ISO/IEC 27001:2005 drept standardul lor partial sau exclusiv de securitatea informatiei. In plus, aceasta realizare ofera un plus de incredere in abilitatea Polk de a manipula informatiile clientilor in mod corespunzator, consecvent si sigur, demonstrand in acelasi timp angajamentul companiei catre excelenta operationala si imbunatatirea continua.

“Aceasta certificare ISO exemplifica modul in care Polk se dedica neintrerupt intelegerii, indeplinirii si depasirii cerintelor si asteptarilor clientilor nostri in ceea ce priveste siguranta informatiilor,” a spus Tim Rogers, presedintele Polk. “Suntem mandri sa ne alaturam unui grup superior din care fac parte numai alte 100 de organizatii certificate din Statele Unite.”

Aceasta certificare dovedeste clientilor, furnizorilor si angajatilor Polk, ca si comunitatii, ca firma si-a luat un angajament serios catre a furniza produse si de servicii de calitate si catre a oferi satisfactie clientilor.

“A fost un privilegiu sa lucrez cu Polk,” a declarat Christopher Lake, presedintele SRI Quality System Registrar. “Inaltul nivel de dedicare si de intelegere demonstrat de intreaga echipa Polk fata de preocuparile clientilor lor privind securitatea informatiei si caracterul privat a fost impresionant,” a continuat el. “Aceste trasaturi sunt cheia obtinerii succesului ca rasplata a eforturilor depuse pentru certificarea ISO 27001.”

Pentru a afla mai multe informatii despre compania Polk, va rugam sa vizitati site-ul acesteia : www.polk.com.
sursa: www.prnewswire.com