Scintera Networks castiga certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii

Managementul calitatii este un factor cheie pentru dezvoltarea oricarei afaceri. Pentru a implementa managementul calitatii, este nevoie de un sistem de management al calitatii (SMC), care acopera in general structura organizatiei, procedurile, procesele si resursele. Iar standardul emis de Organizatia Internationala pentru Standardizare ISO 9001:2008 este standardul care ofera o serie de cerinte standardizate pentru crearea unui sistem de management al calitatii.

Angajandu-se sa furnizeze produse de cea mai inalta calitate si sa imbunatateasca in mod continuu produsele si procesele companiei, Scintera Networks, Inc. โ€“ un furnizor de semiconductori cu semnal mixt pentru comunicatiile fara fir (wireless) โ€“ a castigat certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii.

Certificarea ISO 9001:2008 face parte din familia de standarde ISO 9000 care reprezinta un acord international asupra bunelor practici de management al calitatii. Potrivit ISO, standardul ISO 9001:2008 ofera un cadru testat si dovedit pentru adoptarea unei abordari sistematice a gestionarii proceselor unei organizatii astfel incat ele sa furnizeze constant produse care sa satisfaca asteptarile clientilor.

Scintera este o companie cu sediul in Sunnyvale, California. Ea nu isi produce propriile placute de silicon, concentrandu-se pe proiectarea si dezvoltarea cipurilor semiconductoare. Scintera ofera solutii de prelucrare a semnalelor transmise prin radiofrecventa.

Potrivit companiei, aplicatiile sale wireless, actuale si viitoare, vizeaza simplitatea, eficienta costurilor si caracteristica sistemelor informatice de a se comporta similar, fara defectiuni, atunci cand volumul de date pe care il prelucreaza devine mai mare. Platforma Gigahertz Signal Processor dezvoltata de companie ofera capacitati de prelucrare a semnalelor de banda larga, care consuma extrem de putina energie.

Surse oficiale din cadrul Scintera au declarat ca recenta certificare ISO 9001:2008 confirma angajamentul companiei fata de indeplinirea cerintelor si reglementarilor referitoare la sistemele de management recunoscute international pentru proiectarea si vanzarea semiconductorilor. Iar certificarea ISO necesita un sistem al calitatii care este inteles si urmat la toate nivelurile unei companii.

“Produsele Scintera sunt esentiale pentru succesul clientilor nostri,” a afirmat intr-o declaratie Davin Lee, presedintele Scintera. “Faptul ca Scintera a dobandit certificarea ISO 9001:2008 este o reflectare a importantei pe care o acordam furnizarii de produse de cea mai inalta calitate clientilor nostri si a angajamentului nostru de a ne imbunatati continuu produsele si procesele, ca si de a oferi cel mai inalt nivel de satisfactie clientilor.” Pentru mai multe informatii, vizitati adresa web a companiei, http://www.scintera.com.