Certification International ofera certificarea ISO 9001 Departamentului de Comert si Industrie din Calabarzon, Filipine

Calamba City, Filipine, 25 februarie 2011: Departamanentul de Comert si Industrie (DTI) din Regiunea IV-A (Calabarzon), in urma evaluarii si indeplinirii cerintelor, a fost certificat cu ISO 9001:2008 de catre Certification International Philippines Inc. (CIP).

In cadrul unei festivitati tinute la birourile NERBAC Calabarzon, reprezentantul CIP Leonardo Del Carmen a inmanat certificatul de inregistrare CIP/4418/10/11/742 conducerii comitetului DTI reprezentat de directorul regional Marilou Quinco-Toledo.

Aceasta certificat, valabil trei ani, de pe 30 decembrie 2010 pana pe 29 decembrie 2013, acopera toate birourile si locatiile DTI din regiunea Calabarzon, printre care DTI-Batangas, DTI-Cavite, DTI-Laguna, DTI-Quezon, DTI-Rizal, biroul regional DTI IV-A si NERBAC-Calabarzon.

“Vreau sa felicit tot personalul din DTI IV-A pentru aceasta realizare majora. Pentru a mentine aceasta performanta, verificatorii CIP, in calitate de ghid al dumneavoastra, va vor impulsiona pozitiv astfel incat sa fiti constransi sa ajungeti la nivelul viziunilor dumneavoastra,” a spus Del Carmen.

“Este vorba despre o realizare de care putem fi mandri si la care toti am participat. Certificarea ISO nu se sfarseste astazi, in schimb, este o provocare pentru noi sa mentinem ceea ce am realizat. Sistemul nostru acum certificat de management ne va influenta sa devenim persoane mai bune si sa servim mai bine publicul. Sa actionam conform celor declarate,” a declarat Toledo.

Directorul DTI, Batangas Ruel Gonzales, coordonator al proiectului pentru certificarea ISO, a facut un apel la toti angajatii sa continue cu aceeasi pasiune, sarguinta si entuziasm. “Sa facem asta amuzandu-ne in acelasi timp!” a indemnat Gonzales.

ISO 9001 face parte din familia standardelor legate de sistemele de management al calitatii care intentioneaza sa indrume si sa ajute organizatiile sa se asigure ca indeplinesc nevoile consumatorilor si ale celorlalti actionari printr-un cadru de abordari sistematice in administrarea proceselor organizatiei astfel incat sa rezulte produse si servicii care indeplinesc cerintele si asteptarile clientilor.

CIP, care face parte din reteaua Certification International (Marea Britanie), ofera organizatiilor evaluari ale sistemelor de management si servicii de asistenta in obtinerea certificarilor. CIP este primul organ de certificare acreditat de Biroul de Standarde pentru Produse si ramane cea mai mare firma din Filipine din punct de vedere al numarului de clienti.