Producatorul de sisteme de incalzire solara pentru piscine Aquatherm Industries devine primul producator de rezervoare solare certificat ISO 9001:2008 in Statele Unite

Lakewood, New Jersey. 9 august 2011. Aquatherm Industries, cel mai testat si cel mai fiabil producator de sisteme de incalzire solara pentru piscine din lume, anunta ca a fost auditat cu succes si certificat conform standardului emis de Organizatia Internationala pentru Standardizare ISO 9001:2008. Sistemul de management al calitatii inregistrat si certificat iso 9001 de catre Aquatherm va da posibilitatea unor imbunatatiri continue – crescand eficienta resurselor, calitatea marfurilor si satisfactia clientilor.

Aceasta certificare iso 9001 voluntara confirma angajamentul fara compromisuri luat de companie fata de standardele serviciilor de calitate, informand clientii ca Aquatherm adera la procesele si la procedurile documentate care asigura imbunatatiri constante in furnizarea serviciilor pe plan mondial. Conformitatea deplina a companiei cu alte standarde ale calitatii,ca IAPMO, NSF si CSA a ajutat la incheierea rapida a procesului de audit.

“Dupa cunoastintele noastre, Aquatherm este in prezent primul si singurul producator de rezervoare solare din SUA care sa fi devenit parte a acestui grup de companii de elita,” a spus presedinte Aquatherm, Dave Sizelove. “Aceasta certificare este un pas important in directia indeplinirii si depasirii asteptarilor clientilor nostri.”

Certificarea ISO 9001:2008 reprezinta un acord international asupra bunelor practici de management. Ea garanteaza folosirea unor procese eficiente care sunt monitorizate constant si imbunatatite continuu, cu scopul de a da asigurari asupra faptului ca o organizatie poate furniza in mod repetat produse si servicii care indeplinesc cerintele clientilor privind calitatea. Unul dintre factorii decisivi ai procesului de certificare este acela ca organizatia trebuie sa demonstreze auditorilor intelegerea standardului ISO 9001:2008 pe intreg cuprinsul companiei, implementandu-si procese de management clare si documentate.

Pentru mai multe informatii despre certificarea primita de Aquatherm Industries, vizitati site-ul companiei, www.aquathermindustries.com.