Un fabricant de placi de metal de mare precizie din Florida este certificat ISO 9001:2008

Ocala, Florida. 1 septembrie 2011. Simar Industries, Inc, o companie producatoare de placi de metal de mare precizie, care furnizeaza si servicii de acoperire cu pudra, a obtinut recent o certificarea ISO 9001 : 2008.

Certificarea ISO 9001:2008 cere unei companii sa adere la politicile calitatii si sa isi elaboreze un manual al calitatii, urmand indrumarile unei exigente familii de standarde publicate de ISO, Organizatia Internationala pentru Standardizare, conform urmatoarelor idei:

– Politicile calitatii reprezinta o declaratie oficiala din partea conducerii si se leaga in mod strans de planul de afaceri si de marketing, ca si de nevoile clientilor. Ele sunt intelese si urmate la toate nivelurile, de toti angajatii. Fiecare angajat are nevoie de obiective masurabile pentru indeplinirea carora sa munceasca.

– Deciziile privind sistemul calitatii sunt luate tinand cont de datele inregistrate, iar sistemul este auditat si evaluat regulat pentru verificarea conformitatii si eficacitatii.
– Documentele ar trebui sa arate cum si unde au fost prelucrate materia bruta si produsele, iar problemele ar trebui sa fie urmarite pana la sursa.
– Organizatia trebuie sa determine cerintele clientilor si sa creeze sisteme de comunicare cu acestia in privinta informatiilor despre produse, nelamuririlor, comenzilor, reclamatiilor.
– Atunci cand sunt dezvoltate produse noi, organizatia trebuie sa isi planifice fazele dezvoltarii, facand testele corespunzatoare fiecarei faze, documentand daca produsul indeplineste cerintele de design, de reglementare si nevoile utilizatorilor.
– Organizatia trebuie sa isi analizeze in mod regulat performanta cu ajutorul auditurilor interne si al intalnirilor, determinand daca sistemul calitatii functioneaza si ce imbunatatiri trebuie facute.
– Organizatia trebuie sa isi documenteze procedurile pentru a rezolva neconformitatile, asigurandu-se ca nimeni nu foloseste produse neconforme, determinand ce trebuie facut in privinta lor, analizand cauzele problemei si pastrand inregistrari care vor fi folosite ca un instrument de imbunatatire a sistemului.

Pentru mai multe informatii despre Simar Industries Inc, va rugam sa vizitati www.simarindustries.com.