Sharaf Travel Services primeste distinctia ISO 9001:2008 de la Det Norske Veritas

16 octombrie 2011. Sharaf Travel Services L.L.C, o agentie de voiaj din Emiratele Arabe Unite, a primit de curand certificarea ISO 9001:2008 de la Det Norske Veritas (DNV), unul dintre cele mai importante organisme de certificare din lume, care ofera cele mai noi servicii de certificare a sistemelor de management.

ISO 9001:2008 este standardul international pentru sistemele de management al calitatii (SMC), fiind adoptat in peste 160 de tari din intreaga lume. Standardul ofera companiilor o serie de indrumari a caror urmare imbunatateste constant eficienta si creste satisfactia clientilor.

Sharaf Travel Services a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru vanzarea de bilete de avion, in urma unui audit extins care a constatat respectarea indrumarilor privind sistemul de management al calitatii; aceasta realizare reflecta angajamentul companiei de a oferi servicii excelente si de a ameliora experienta clientilor.

Salah Sharaf, presedintele Sharaf Travel, a declarat: “Certificatul ISO reprezinta punctul culminant al unui audit sistematic al calitatii efectuat de DNV referitor la serviciul nostru de vanzare de bilete de avion; el va spori considerabil calitatea si continutul serviciilor pentru pasageri oferite de Sharaf Travel Services.”

Inca de la inceput, intentia primara a companiei a fost de a oferi servicii de calitate legate de calatoriile de afaceri sau de petrecere a timpului liber. In prezent, Sharaf Travel continua sa indeplineasca cerintele clientilor si sa isi extinda operatiunile prin noi sucursale deschise luna aceasta in Turnurile Emiratelor si in Time Square din Dubai si in Mussafah, Abu Dhabi. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.sharaftravel.com.