Channel Technologies Group primeste certificatul ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

Santa Barbara, California. 26 martie 2012. Channel Technology Group (CTG) a anuntat astazi ca a primit certificarea standardului ISO 9001:2008 emisa de Bureau Veritas North Americas, Inc. CTG, un important producator de traductoare si sisteme piezoceramice, a obtinut certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii. CTG este sustinuta de catre firma cu capital privat Blue Wolf Capital Partners, LLC.

Cea mai noua certificare ISO 9001:2008 reflecta efortul intregii companii si inlocuieste certificarea anterioara ISO 9001:2008 care acoperea numai bransa Sonatech a CTG. Aceasta este o certificare cuprinzatoarea a intregului grup Channel Technologies, care include Channel Industries, ITC si Sonatech. Noua certificare ISO 9001:2008 pune accentul in special pe imbunatatirea continua si pe satisfactia clientilor.

Principala intentie pe care standardul ISO 9001 o are este de a tinde spre perfectiune in ceea ce priveste satisfactia clientilor, iar acest lucru poate fi realizat prin imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii.

Kevin Ruelas, presedintele CTG, a mentionat in legatura cu primirea certificarii ISO 9001: “Aceasta mare realizare valideaza munca noastra sarguincioasa din ultimul an si este o dovada a faptului ca CTG isi mentine sisteme superioare de management al calitatii in domeniu. Odata ce ne-am demonstrat abilitatea de a indeplini asteptarile esentiale ISO, vom continua sa cautam cai de a ne imbunatati procesele si procedurile existente si de a ne concentra viitoarele eforturi in directia imbunatatirii tuturor solutiilor oferite clientilor nostri.”

Channel Technologies Group este un fabricant specializat in tehnologii decisive destinate aplicatiilor militare si comerciale. De la infiintarea sa in 1959 ca Channel Industries, Channel Technologies a furnizat o gama larga de produse, componente si sisteme performante care pot fi utilizate in cele mai solicitante medii. Produsele si serviciile Channel Technologies sunt folosite in diferite aplicatii, de diversi utilizatori finali, printre care se numara si producatorii de dispozitive medicale, companiile de servicii si prospectiuni petroliere si clientii din industria apararii, inclusiv cateva departamente ale marinei americane si numerosi contractori de seama din domeniul apararii. Pentru mai multe informatii, vizitati www.channeltechgroup.com.