Cheshire West si Consiliul de inspectie in constructii Chester au fost recunoscute prin decernarea certificarii ISO 9001

24 februarie 2011, Chester Chronicle
Cheshire West si Consiliul de inspectie in constructii Chester au primit certificarea ISO 9001 ca urmare a unei examinari externe severe asupra proceselor si procedurilor lor consultative.

ISO 9001 este standardul international recunoscut pentru managementul calitatii in afaceri. Acesta prescrie controale sistematice ale activitatilor pentru a se asigura ca sunt indeplinite nevoile si asteptarile clientilor.
Echipa are in componenta un serviciu de inspectie in constructii care ofera ajutor in conceperea schitelor si a proiectelor initiale, ca si un serviciu comprehensiv valabil pe plan local.

O certificare ISO 9001 ofera o latura competetiva conducerii activitatii comerciale, iar Spitalul Chester, Universitatea Chester si arhitecti de prima mana sunt doar cativa din cei 25 de parteneri cu care Cheshire West si Consiliul de inspectie in constructii Chester au lucrat deja in proiectele lor.

Membrul consiliului Lynn Riley, membru executiv pentru comunitate si mediu, a mentionat: “Sunt foarte incantata ca echipa consiliul de inspectie in constructii a obtinut certificarea ISO 9001:2008 – o recunoastere imensa a eforturilor depuse si a serviciilor de top pe care le primesc clientii.”

”As incuraja pe oricine isi doreste un proiect in constructii sa ia in consideratie serviciile de inalta calitate oferite de Consiliu, ca si tarifele competitive oferite in aceste vremuri de restriste. S-a implementat un serviciu care urmareste cu adevarat proiectul de la inceput pana la sfarsit pentru a fi siguri ca el poate atinge cele mai inalte standarde in constructii.”

“Aceasta inregistrare ISO 9001 arata angajament catre calitate, clienti, si dorinta de a munci in continuare pentru a imbunatati eficienta.” Sursa : www.chesterchronicle.co.uk