Xi’an, China. 12 martie 2012. China Power Equipment, Inc., o companie chineza producatoare de transformatoare si miezuri de transformatoare de ultima generatie, din metale amorfe, destinate economisirii energiei, a anuntat astazi primirea unui certificat ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de managementul calitatii.

Aceasta certificare ISO 9001 confirma inaltul nivel al sistemului de management al calitatii si cele mai inalte standarde ale calitatii produselor oferite de companie. Acest reper important a fost atins in urma unei lungi evaluari cuprinzatoare a eficacitatii sistemelor companiei de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) si a altor sisteme electronice utilizate.

Dl Song Yongxing, presedintele China Power Equipment, a declarat cu aceasta ocazie: “China Power Equipment a acordat dintotdeauna cea mai inalta prioritate sistemelor de management al calitatii, luand in considerare importanta acestora in dezvoltarea durabila si in accelerarea productiei noastre interne de transformatoare.

Certificarea demonstreaza angajamentul nostru fata de imbunatatirea continua a dezvoltarii, proiectarii, productiei, montajului si serviciilor de intretinere dedicate transformatoarelor si miezurilor din aliaje amorfe. Aceasta importanta certificare ii ofera companiei China Power o recunoastere in plus ca producator de inalta calitate, ceea ce ar trebui sa ne permita sa devenim mai competitivi in licitatiile pentru noi contracte care au ca obiect noile transformatoare.”

China Power Equipment, Inc. este o corporatie din SUA care, prin intermediul sucursalei sale detinute in totalitate, An Sen (Xi’an) Power Science & Technology Co., Ltd., si a companiei sale afiliate de operare, Xi’an Amorphous Alloy Zhongxi Transformer Co., Ltd., proiecteaza, fabrica si distribuie miezuri de transformatoare din aliaje amorfe in Republica Populara Chineza. Compania produce in prezent 59 de produse diferite si a avut vanzari de 30 milioane de dolari in anul 2010. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.chinapower-equipment.com.