CIPI auditeaza organizatia DOST-XI in vederea obtinerii certificarii ISO 9001:2008

Departamentul de stiinte si tehnologie XI (DOST) a fost supus unui nou audit de verificare (cel de al doilea) cu privire la implementarea ISO 9001:2008. Auditul s-a concentrat pe evaluarea a 21 de procese operationale in legatura cu standardul ISO 9001.

Auditul de verificare a fost sustinut de Certification International Philippines, Inc. (CIPI), dl Renato David avand calitatea de auditor.

Printre obiectivele acestei actiuni putem mentiona oferirea de asistenta in ceea ce priveste ambalarea si etichetarea, sprijinirea sistemelor inovative, consultanta si servicii tehnice, implementarea de programe de instruire, acordarea de burse etc.

“Cred ca o calitate ridicata a serviciilor este importanta pentru a avea clienti satisfacuti” a declarat dr. Anthony C. Sales, director regional al departamentului de stiinta si tehnologie, biroul regional XI (DOST XI).

Departamentul de vanzari a luat masuri pentru a asigura faptul ca DOST-XI indeplineste cerintele ISO 9001:2008, prin implementarea unui sistem eficient de management al calitatii.

Pentru a furniza in mod continuu produse si servicii atat sectorului guvernamental cat si celui privat, DOST XI mentine certificarea ISO 9001:2008, pastrand cu strictete reglementarile standardului si demonstrand astfel orientarea catre excelenta a organizatiei.

Prin intermediul acestui demers DOST XI poate continua sa functioneze la cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate. (pia.gov.ph)