7 iunie 2011. Compania Click Travel din Birmingham a atins un nou standard al celor mai bune practici ambientale.

ISO 14001 este oferit companiilor ca rasplata al angajamentului lor fata de protectia mediului, de catre Biroul Britanic de Evaluare (British Assessment Bureau), in urma unui audit.

Aceasta certificare ISO 14001 reprezinta reusita companiei de turism de a fi luata in considerare in contractele incheiate cu sectorul public, deoarece standardul ISO 14001 este o cerinte obligatorie pentru astfel de contracte.

Simon McLean, directorul general al Click Travel, a declarat:

“Am fost mereu atenti la reducerea impactului nostru asupra mediului, iar a incerca sa obtinem certificarea ISO 14001 ni s-a parut un gest normal pentru oficializarea angajamentului nostru.”
“Modul in care ne-am straduit sa obtinem certificarea a reprezentat un proces interesant gratie standardizarii procedurilor noastre de monitorizare a deseurilor, ceea ce a devenit, desigur, o cerinta pentru multi dintre clientii nostri.”

Click Travel a facut “pasi semnificativi” pentru a-si reduce la minim deseurile si impactul asupra mediului, potrivit lui Robert Fenn, directorul de marketing al British Assessment Bureau.

“Faptul ca au optat pentru o verificare de terta parte demonstreaza ca avem de-a face cu o companie care isi ia in serios responsabilitatile fata de mediu; iar acest lucru ii pozitioneaza ca lideri in domeniul lor,” a mai adaugat Robert Fenn. sursa: www.abtn.co.uk