Dedicata principiilor sigurantei consumatorilor, compania RONCO a anuntat in mod oficial obtinerea certificarii ISO 22000 pentru sistemul de management al sigurantei alimentare.

Este prima companie ce se ocupa cu fabricarea de materiale plastice si manusi de protectie din America de Nord care obtine acesta calificare, ce certifica faptul ca procesele interne de productie, stocare si expeditie indeplinesc sau depasesc standardele globale din domeniul sigurantei alimentare.

Inaintea conformitatii HACCP si CFIA, o companie certificata ISO 22000 a urmat un cadru standardizat de procese proiectate sa asigure siguranta alimentara. Orice companie in cautare de produse igienice si de inalta calitate, care reduc riscul contaminarii alimentare, pot considera RONOCO o companie-partener, ce aduce valoare in cadrul lantului de aprovizionare.

Presedintele RONCO,dl Ron Pecchioli, este un avocat ferm al minimizarii riscurilor in industria alimentara si a bauturilor.

“Rapoartele asupra aspectelor legate de siguranta alimentara sunt in continua crestere la nivel global. In fiecare saptamana putem citi stiri despre diverse locuri pe mapamond unde siguranta publica a fost compromisa din cauza unei boli provenite din cauza contaminarii alimentare.”

“Chiar daca nu putem preveni aparitia de bacterii in cadrul unor unitati prelucratoare de alimente, putem garanta in schimb ca manusile si sacosele din plastic produse de noi ajuta la diminuarea riscului de contaminare. RONOCO are mandria de a fi parte a acestei initiative globale asupra calitatii.”

Fondata in 1996, RONCO este un producator de clasa mondiala de produse de plastic cu rol de protectie a igienei.