ADNIC obtine certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitii serviciilor sale

Compania nationala de asigurare Abu Dhabi (Abu Dhabi National Insurance Company – ADNIC), unul din asiguratorii de elita din Emiratele Arabe Unite, a anuntat ca a obtinut certificarea internationala ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii.

Certificatul a fost acordat companiei urmare a unui proces de evaluare sustinut de compania Lloyd’s Register Quality Assurance – LRQA, o companie lider in domeniul certificarii sistemelor de management, al auditului si al pregatirii teoretice si practice in acest domeniu.

Evaluarea a constat intr-un audit independent care a confirmat capacitatea ADNIC de a gestiona remarcabil produsele de asigurare, procesele specifice si contestatiile.

“Obtinerea certificarii ISO reprezinta expresia naturala a dedicarii companiei pentru calitate si servicii competitive in favoarea clientilor nostri, aceasta achizitie importanta fiind in concordanta cu filosofia proprie referitoare la domeniul serviciilor pentru clienti, marcand promisiunea noastra de a continua investitia in imbunatatirea proceselor si in indeplinirea si depasirea exigentelor clientilor nostri” a declarat domnul Walid Sidani, CEO ADNIC.

Acesta a declarat in continuare: “Clientii doresc sa fie asigurati de faptul ca deruleaza afaceri cu o organizatie care este capabila sa le indeplineasca cerintele si sa le depaseasca asteptarile in timp”.

“Completarea cu succes a procesului riguros presupus de certificarea ISO 9001 reprezinta un semn clar ca suntem angajati in a oferi servicii de calitate superioara, a atinge cele mai inalte niveluri in satisfacerea exigentelor clientilor si a ramane asiguratorul d-voastra de incredere”.

Coincizand cu aniversarea a 40 de ani de activitate a companiei, certificarea ISO 9001:2008 obtinuta de ADNIC reafirma angajamentul acesteia in oferirea de produse de inalta calitate care indeplinesc cerintele reglementatoare, legale si ale clientilor, asa cum s-a facut de-a lungul a celor patru decenii de activitate. (dupa un comunicat de presa ameinfo.com)