Conferinta ISO va avea loc intre 26 si 28 februarie 2012 in Orlando, Florida

Cea de-a 20-a Conferinta Internationala Anuala cu tema ISO 9000 a fost structurata pentru a permite un program echilibrat de prezentari atat directorilor corporatiilor, cat si expertilor in sistemele de management. Cele mai multe organizatii se confrunta cu probleme serioase care trebuie rezolvate continuu in vederea simplei supravietuiri. Adeseori, conformitatea cu standardele pentru sistemele de management este considerata ca fiind prea ancombranta in mediul dinamic de afaceri. Insa organizatiile de succes sunt de parere ca trebuie sa isi mentina un sistem de management care este suficient de flexibil pentru a se conforma unei varietati de standarde, mentinand, in acelasi timp, si nivelul de atentie acordata clientilor.

Sistemul de management integrat trebuie sa fie unul corespunzator obiectivelor organizatiei. Un astfel de sistem a devenit esential in sprijinirea masurilor adecvate de control in scopul de a asigura succesul pe termen lung al organizatiei si de a adauga valoare pe termen scurt. Aceasta situatie ridica adevarate obstacole in calea calitatii profesionale

Programele se concentreaza asupra unor actualizari ale implementarii specifice in unele sectoare, asupra unor subiecte generale legate de sistemele de management si asupra unor exemple reale de integrare a sistemelor de management. Beneficiind de un program interesant de discutii si de vorbitori din mai multe state ale lumii, conferinta de anul acesta ofera o oportunitate de neegalat de socializare si de invatare a imbunatatirii propriului sistem de management dincolo de conformarea la standarde.

Bennie Fowler, vicepresedintele grupului pentru calitatea globala si lansarea noilor modele la Ford Motor Co., va fi prezent pe 26 februarie la conferinta anuala din Orlando in calitate de invitat de onoare. El va discuta despre modul in care calitatea este esentiala in cadrul Ford si despre cum ea este un angajament care se intersecteaza cu fiecare aspect al procesului de dezvoltare a autovehiculelor โ€“ de la proiectare la productie si pana la lansarea produsului โ€“ totul pentru a garanta ca fiecare vehicul a fost construit plecand de la calitate. Ford a facut progrese semnificative in ultimii ani pentru a atinge cele mai inalte niveluri ale calitatii si ale utilitatii.

Conferinta Internationala ISO 9000 este organizata Institutul European al Calitatii, o organizatie independenta nonprofit cu sediul in Pennsylvania, care a fost infiintata in primul rand pentru a organiza Conferinta ISO 9000. De la inceputurile sale in 1992, aceasta este cea mai importanta conferinta care are ca tema familia de standarde ISO 9000. Pentru mai multe informatii, accesati www.iso9000conference.com.