ControlCircle castiga certificarea ISO/IEC 20000 : 2005 pentru managementul serviciilor IT

Londra, 25 iulie 2011. ControlCircle, un furnizor de varf de servicii administrate, a anuntat astazi castigarea certificarii Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO)/IEC 20000:2005 pentru centrul sau de operatiuni din Marea Britanie, demonstrandu-si, astfel, capacitatea de conducere in managementul serviciilor IT.

“Suntem onorati sa ne alaturam unui grup elitist de organizatii care au reusit sa primeasca certificarea ISO 20000:2005. Aceasta certificare ne intareste angajamentul de a furniza servicii de cea mai inalta calitate posibila clientilor, partenerilor si angajatilor nostri,” a declarat Carmen Carey, presedintele consiliului de administratie al ControlCircle.

ISO/IEC 20000-1:2005 promoveaza adoptarea unei abordari orientate spre procese integrate in vederea livrarii de servicii administrate care se aliniaza cel mai bine cerintelor de afaceri si cerintelor clientilor. Integrarea coordonata si implementarea proceselor de management al serviciilor ofera un control neintrerupt, o eficienta sporita si oportunitati de imbunatatire continua.

“ISO/IEC 20000:2005 este singura cale obiectiva pentru o organizatie de a demonstra ca procesele sale sunt conforme cu ITIL, care este standardul mondial pentru cele mai bune practici in furnizarea si gestionarea serviciilor IT de-a lungul ciclului lor de viata,” a continuat Carey.

“Obtinerea acreditarii ISO/IEC 20000 scoate in relief importanta pe care o acordam excelentei in managementul serviciilor – un factor decisiv de diferentiere pe care clientii il asteapta de la posibilii viitori parteneri si furnizori”. Anul trecut, ControlCircle a primit si certificarea standardului ISO/IEC 27001 pentru securitatea informatiei.

ControlCircle este o companie cu capital privat infiintata in 2001 cu scopul de a oferi solutii de gazduire sigura si de conectivitate globala, ca si de gestionare a retelelor, a serverelor si a bazelor de date din diverse sectoare ale pietei.

Compania se bazeaza pe munca unor specialisti capabili si experimentati care proiecteaza si intretin solutiile de gazduire oferite, construite pe platforme performate si beneficiind de suport tehnic de incredere.

Printre clientii companiei se numara unele dintre cele mai mari afaceri online si cele mai mari companii publice solide, eficiente si stabile (blue chip) din sectoarele bancar, juridic, contabil si comercial. Vizitati http://www.controlcircle.com pentru mai multe informatii.