Recertificari pentru calitate (ISO 9001), securitate (OHSAS 18001) si mediu (ISO 14001) primite de o unitate Bayer CropScience

Lyon, Franta. 25 iulie 2012. Compania Bayer CropScience si-a demonstrat de curand angajamentul ferm fata de siguranta angajatilor sai si protectia mediului in unitatea sa industriala: pe langa aplicarea standardelor interne, fabrica Villefranche-Limas a obtinut recertificarea celor patru standarde internationale pentru calitate-securitate-mediu: ISO 9001 (calitate), OHSAS 18001 (securitate) si ILO-OSH 2001 (igiena/securitate) si ISO 14001 (mediu), care atesta prioritatea acordata asteptarilor partilor interesate si inaltul nivel de exigenta impus de grupul Bayer in privinta respectarii standardelor internationale.

De cativa ani, fabrica Villefranche-Limas a adoptat o abordare orientata catre imbunatatirea continua conform standardelor ISO si catre sprijinirea sistemului sau de management al mediului, ceea ce i-a permis sa isi consolideze performanta tuturor proceselor.

Situata pe 28 hectare ale comunei Limas din apropierea Villefranche, unitatea a vazut lumina zilei in mai 1970 intr-o locatie denumita Grange-Rouge. Ea s-a specializat in prepararea si ambalarea produselor fitofarmaceutice destinate agricultorilor, avand in prezent 315 angajati si onorand peste 10 000 comenzi anual.

Bayer este un grup international care isi desfasoara activitatea in sectoarele sanatatii, nutritiei si materialelor de inalta performanta. Bayer CropScience AG, filiala Bayer AG, cu o cifra de afaceri anuala de 7,255 miliarde euro (2011), este una dintre companiile cele mai inovatoare din lume in ceea ce priveste protectia culturilor, semintele si biotehnologiile vegetale. Prezenta in peste 120 tari, Bayer CropScience are 21 000 angajati in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.bayercropscience.fr.