Willrich Precision Instrument Company, distinsa cu certificarea ISO 9001, demonstrandu-si angajamentul fata de produsele si serviciul clienti de calitate superioara

Cresskill, New Jersey. 25 octombrie 2012. Willrich Precision Instrument Company, Inc., un distribuitor de echipamente de masura si de sisteme de metrologie, a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau solid de management al calitatii.

In urma unei stranse colaborari cu firma de consultanta ISO Change Management Consulting si a unui riguros audit de certificare, sistemul de management implementat de companie a fost considerat a fi in conformitate deplina cu inaltele standarde stabilite de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO).

“Procesul de obtinere a certificarii ISO 9001:2008 i-a impus companiei noastre sa se concentreze asupra definirii clare a politicilor si procedurilor noastre interne, ceea ce a dus la cresterea eficientei de ansamblu a organizatiei noastre. Aceasta eficienta imbunatatita ne va ajuta sa ne atingem scopul suprem de a le furniza clientilor nostri numai bunuri si servicii de cea mai buna calitate,” a declarat George Chitos, presedintele Willrich Precision Instrument Company, Inc.

“Willrich Precision Instrument Company reprezinta o tendinta in crestere care se manifesta in randul distribuitorilor de varf, aceea de a adopta standarde oficiale de management al calitatii,” a spus Stanley Cherkasky, partener coordonator la CMC. “Suntem incantati sa punem la dispozitie cunostintele noastre de specialitate despre standardul ISO 9001:2008 pentru a ajuta o companie de acest calibru sa isi instituie politici si proceduri referitoare la calitate. Am incredere ca aceasta realizare va atrage dupa sine beneficii considerabile prin reducerea costurilor, cresterea vanzarilor si pastrarea clientilor,” si-a exprimat opinia consultantul ISO.

Infiintata in 1971, Willrich Precision Instrument Company, Inc. este recunoscuta in intreaga lume ca lider in solutiile metrologice, oferind de la cele mai simple instrumente de masurare pana la cele mai sofisticate produse metrologice. Pentru mai multe informatii, vizitati www.willrich.com.