Londra, 17 iulie 2012. Emarsys, un important furnizor de solutii de automatizare a marketingului prin e-mail, retele sociale si dispozitive mobile, a anuntat recent ca a obtinut certificarea ISO 27001 : 2005, devenind unul dintre putinii furnizori de servicii prin e-mail caruia i s-a acordat aceasta acreditare de cel mai inalt nivel in securitatea informatiei.

ISO/IEC 27001:2005 este standardul international elaborat pentru sistemele de management al securitatii informatiei (SMSI), care le impune companiilor sa aplice o abordare metodica in manipularea informatiilor confidentiale si in asigurarea securitatii datelor.

“Securitatea informatiei este o prioritate pe agenda tuturor si a reprezentat fundamentul solutiilor noastre de peste un deceniu,” a declarat Hagai Hartman, directorul executiv Emarsys . “Clientii nostri pe termen lung, ca eBay, au solicitat intotdeauna niveluri ridicate ale integritatii datelor, care, adaugandu-se proceselor noastre exigente, ne-au permis sa castigam acreditarea ISO 27001 intr-un timp record. Aceasta certificare le va da mai multa incredere clientilor, deoarece ne demonstreaza angajamentul fata de protejarea informatiilor lor si fata de siguranta datelor lor.”

Auditul de terta parte realizat de TÜV SÜD Management Service GmbH a inclus o examinare completa a riscurilor legate de securitatea datelor din cadrul Emarsys si a proceselor stricte adoptate pentru elaborarea, implementarea, operarea, monitorizarea, analizarea, mentinerea si imbunatatirea sistemului de management al securitatii informatiei.

“Aceasta certificare ne va consolida pozitia pe piata mondiala, unde standardele ISO garanteaza uniformitatea dincolo de granitele nationale si regionale,” a adaugat Hartman.

Emarsys este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de automatizare a marketingului din lume, trimitand peste 50 miliarde de mesaje electronice in fiecare an in numele celor peste o mie de clienti ai sai, printre care se numara companii ca eBay, Volvo, Garmin, Sky, 3M, Swiss Airlines, Zurich si TimeOut.

Reteaua internationala de birouri regionale Emarsys asigura succesul si satisfactia clientilor pe pietele locale, venind in intampinarea cerintelor multiregionale ale bazei sale mondiale de clienti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.emarsys.com.