Mumbai, India. 13 iunie 2012. Compania Inventys Research a obtinut certificarile ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007 pentru sistemele sale de management.

Certificatul de conformitate ISO 9001:2008 recunoaste ca politicile, practicile si procedurile aplicate de Inventys asigura o calitate constanta a produselor si serviciilor pe care Inventys le ofera clientilor sai. Certificarea se aplica sistemului de management pentru fabricarea si furnizarea de produse chimice de specialitate, de produse intermediare avansate si de servicii asociate acestora.

Comentand obtinerea certificarii ISO 9001:2008, dr. Deepak Birewar, presedintele si directorul general al companiei, a remarcat: “Obtinerea certificarii ISO: 9001:2008 reflecta angajamentul Inventys de a le oferi constant clientilor o calitate si o fiabilitate superioare ale produselor si de a mentine bunele practici de productie (GMP) in fabricile sale pentru a produce si a furniza chimicale de specialitate si produse intermediare avansate.”

In plus, certificarea ISO 14001:2004 pentru sistemul de management al mediului recunoaste faptul ca politicile, practicile si procedurile Inventys garanteaza desfasurarea activitatilor respectand reglementarile de protectie a mediului inconjurator.

Dr. Deepak Birewar a declarat despre certificarea ISO 14001: “Obtinerea certificarii ISO 14001:2004 demonstreaza faptul ca Inventys se dedica respectarii standardelor de mediu prin imbunatatirea practicilor companiei pentru a beneficia de o ambianta mai buna si mai curata. Inventys se angajeaza sa isi foloseasca mai eficient resursele pentru a asigura o calitate crescuta a vietii noastre si a generatiilor viitoare. Aceasta certificare se datoareaza si eforturilor companiei de a-si reduce impactul asupra mediului prin modificarea corespunzatoare a proceselor sale de productie.”

Inventys se dedica obiectivului de reducere a amprentei ecologice prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 15%, a consumului de apa cu 30% si prin cresterea veniturilor din surse inepuizabile cu 5% pana in anul 2025.

Certificarea OSHAS 18001:2007 pentru sanatate si siguranta profesionala atesta ca politicile, practicile si proceduriles Inventys asigura conditii de munca in conformitate cu standardele si reglementarile internationale aplicabile in India pentru managementul sanatatii si securitatii ocupationale.

“Obtinerea certificarii OSHAS 18001 demonstreaza ca Inventys se dedica eliminarii riscurilor la care se expun angajatii companiei si alte parti interesate in timpul productiei si al altor activitati,” a mentionat presedintele Inventys in legatura cu certificarea OHSAS.

Inventys a primit aceste trei distinctii de la organismul de certificare Indian Registrar of Quality Systems (IRQS). Compania si-a demonstrat de-a lungul timpului mai multe abilitati care au contribuit la succesul sau, printre care pozitia ferma de protejare a proprietatii intelectuale, transparenta in relatiile cu furnizorii si cu clientii, competente exceptionale in proiectare si productie, practici de afaceri etice si echitabile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.inventys.in