Unitatea Sanmina-SCI din Monterrey, Mexic, a primit certificarea ISO 13485 pentru calitatea dispozitivelor medicale

San Jose, California. 31 iulie 2012. Sanmina-SCI Corporation, o importanta companie care ofera solutii integrate de fabricare a produselor optice, electronice si mecanice complexe si inovatoare, a anuntat astazi ca unitatea sa din Monterrey, Mexic, a fost distinsa cu certificarea ISO 13485 pentru fabricarea dispozitivelor medicale. Aceasta certificare recunoaste capacitatile de productie de talie mondiala ale Sanmina-SCI si atentia acordata de companie indeplinirii celor mai inalte niveluri de asigurare a calitatii produselor sale dezvoltate pentru industria medicala.

ISO 13485 este un standard recunoscut international, dezvoltat pentru a garanta ca organizatiile furnizoare de dispozitive medicale respecta reglementarile guvernamentale. Pentru a obtine aceasta certificare, unitatea Sanmina-SCI din Monterrey si-a demonstrat capacitatea de a indeplini constant cele mai stricte cerinte referitoare la sistemele de management al calitatii aplicabile productiei de dispozitive medicale si serviciilor asociate. Unitatea a primit certificarea intr-un timp record.

“Primirea certificarii ISO 13485 in Monterrey le ofera noi oportunitati clientilor care doresc sa fabrice produse medicale de calitate in America de Nord,” a spus Alex Scroppo, unul dintre vicepresedintii companiei. “Unitatea noastra se alatura retelei mondiale de unitati Sanmina-SCI care ofera serviciile de fabricatie complexa cu o tehnologie unica cerute in multe sectoare ale asistentei medicale, de la dispozitivele si consumabilele medicale pana la sistemele foarte mari de diagnostic imagistic.”

Unitatea de productie din Monterrey este cea de-a 21-a fabrica Sanmina-SCI care obtine certificarea ISO 13485. Compania detine mai multe unitati certificate ISO 13485 decat oricare alt furnizor de servicii de productie de echipamente electronice.

Divizia medicala din cadrul Sanmina-SCI le ofera producatorilor de echipament original un avantaj competitiv semnificativ si o retea mondiala de unitati de productie care include noua fabrici recunoscute de FDA. Sprijinindu-se pe o echipa de ingineri extrem de bine pregatiti si putandu-se lauda cu un dosar exceptional de conformitate cu cerintelor agentiilor de reglementare, Sanmina-SCI este foarte bine plasata pe piata in privinta proiectarii, dezvoltarii, fabricarii si furnizarii de sprijin logistic invers pentru cele mai fiabile si mai avansate tehnologic produse medicale ale sale.

Sanmina-SCI Corporation este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate de productie dedicate unor segmente cu evolutie rapida de pe piata mondiala a serviciilor de manufactura electronica.

Recunoscuta drept un lider tehnologic, Sanmina-SCI ofera solutii complete de fabricare, oferindu-le o calitate superioara si suport tehnic producatorilor de echipamente originale din domeniul comunicatiilor, apararii si aerospatial, industrial si al semiconductorilor, medical, auto si multimedia. Unitatile Sanmina-SCI sunt situate strategic in regiuni cheie din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sanmina-sci.com.