Tunisie Catering si-a reinnoit dubla certificare ISO 9001:2008 si ISO 22000:2005

30 mai 2012. Tunisie Catering si-a reinnoit cu succes dubla certificare ISO 9001 si ISO 22000 ca urmare a auditului realizat in martie 2012 de SGS, unul dintre liderii mondiali in inspectie, analiza, control si certificare.

ISO 9001 este un standard recunoscut in intreaga lume, care garanteaza cel mai inalt nivel al calitatii produselor si serviciilor, prin aplicarea unei serii de proceduri consacrate si verificabile.

ISO 22000 garanteaza ca procesele care au legatura cu igiena si cu sistemul de analiza a riscurilor si a punctelor critice de control (HACCP) sunt aplicate in unitatile care isi desfasoara activitatea in sectorul alimentar.

Aceste certificari complementare recunosc sistemul de management al calitatii (SMC) implementat de Tunisie Catering, care se aplica activitatii de pregatire a preparatelor culinare.

Reinnoirea certificarilor ISO 9001 si ISO 22000 obtinute de Tunisie Catering reprezinta punctul culminant al politicii aplicate de Newrest Group din 2003 in materie de monitorizare a calitatii.

Profesionistii din cadrul Newrest se bazeaza pe regulile interne de functionare ale grupului, care au fost concepute sprijinindu-se pe cunostinte aprofundate si pe experienta. Aceste reguli iau in considerare toate aspectele activitatii de catering aerian : management, achizitii, gestiune, probleme de igiena, imbunatatirea continua a proceselor care au legatura cu trasabilitatea si calitatea produselor.

Pentru a garanta conformitatea angajamentelor lor cu standardele internationale ISO 9001 si ISO 22000, echipele se sprijina pe un manual de proceduri « Newrest », a carui ultima versiune din 2012 a fost distribuita in toate unitatile de catering din Tunisia.

Tunisie Catering este o companie specializata in servicii de catering la bordul aeronavelor, formata in urma asocierii a patru mari companii, si anume Tunisair, Nouvelair, CTKD si Newrest Group, care joaca rolul de administrator din 2001.

Newrest Group este cel de-al treilea operator mondial in domeniul cateringului aerian, prezent in peste 46 de tari si avand 17500 angajati in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.newrest.eu.