Cilantro Food Products si-a implementat un sistem de management al sigurantei alimentelor conform ISO 22000 si HACCP

20 iulie 2012. Global Manager Group a incheiat cu succes procesul de implementare al sistemului de management al sigurantei alimentelor bazat pe ISO 22000 si HACCP in noua unitate de productie a companiei Cilantro Food Products Pvt Ltd.

Consultantii ISO 22000 au pus la dispozitia companiei toate instrumentele de instruire necesare, ca identificarea pericolelor legate de alimente, evaluarea si controlarea riscurilor, formarea auditorului intern al sistemului ISO 22000 etc. Firma de consultanta ISO s-a implicat in acest proiect inca din momentul in care fabrica se afla in stadiul de proiect pentru a oferi tot sprijinul necesar in legatura cu siguranta alimentelor.

Proiectul a beneficiat de consultanta pentru dezvoltarea unei unitati de prelucrare de alimente de talie mondiala in Gujarat, India.

Cilantro Food Products Pvt Ltd se ocupa de prelucrarea si de comercializarea unei game diversificate de fructe, nuci si leguminoase uscate prajite, aromatizate si acoperite cu diferite glazuri. Compania detine o infrastructura bine pusa la punct, raspandita intr-un perimetru extins, impartit in mai multe departamente. Sistemul HACCP a fost implementat in aceste departamente bine echipate din punct de vedere tehnologic, aspect care ajuta la pregatirea produselor in conditii igienice. Auditul de certificare conform standardului international ISO 22000 a avut loc cu ocazia inaugurarii noii unitati din Gujarat.

Global Manager Group este o firma care ofera servicii de consultanta ISO de peste doua decenii, ajutand toate tipurile de organizatii sa obtina certificari si conformitatea cu standarde internationale ca ISO 9001, ISO 14001, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 50001 si altele. Filosofia companiei Cilantro este de a respecta cele mai inalte standarde ale calitatii in toate activitatile intreprinse si de a lucra in conditii stricte de igiena, in conformitate cu standardele internationale ISO. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cilantrofoods.com.