Cleaner Air Solutions castiga doua certificari ISO recunoscute international

3 iulie 2012. Cleaner Air Solutions, o firma britanica de instalatii solare din Durham, a obtinut certificarile recunoscute international ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004. Auditul independent de certificare a fost realizat de British Assessment Bureau si demonstreaza angajamentul Cleaner Air Solutions fata de mediu, serviciul clienti si calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor.

Compania se poate bucura in acest moment de afisarea logourilor de certificare British Assessment Bureau ISO 9001 si certificare ISO14001 pentru a-si demonstra conformitatea cu prestigioasele standarde ale Organizatiei Internationale pentru Standardizare.

Discutand despre recent castigatele certificari, directorul general Cleaner Air Solutions, Gary Bowden, a spus: “Suntem deosebit de incantati ca am obtinut certificarile ISO, ceea ce ne scoate in evidenta angajamentul fata de clientii nostri, ca si importanta pe care o acordam calitatii. Nu foarte multi clienti ajung sa vada ce se intampla in spatele activitatilor furnizorilor lor. Certificarea ISO 9001 demonstreaza ca putem pune la dispozitie o solutie de calitate de la oferta pana la livrare.”

“Scopul nostru este de a crea comunitati cu adevarat sustenabile prin faptul ca le dam posibilitatea gospodariilor si organizatiilor din sectoarele public si privat sa isi genereze propria energie cu amprenta redusa de carbon. Astfel incat, in viitor, sa putem privi tehnologiile energiei regenerabile drept o parte integranta din viata noastra, iar panourile solare de pe acoperisuri sa fie la fel de banale ca si antenele TV sau antenele de satelit.”

Cleaner Air Solutions isi desfasoara activitatea in mai multe directii ale industriei energiei regenerabile, ocupandu-se de turbinele eoliene si de sistemele hibride, specialitatea companiei ramanand, insa, sistemele solare fotovoltaice. Compania se mandreste cu profesionalismul sau si cu atentia acordata fiecarui detaliu, asigurandu-se ca toti clientii sai beneficiaza de servicii la cele mai inalte standarde ale calitatii, o dovada in acest sens fiind si recenta certificare ISO 9001.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.cleanerairsolutions.co.uk.