Compania Corporate Travel Management, distinsa cu certificarea calitatii ISO 9001:2008

11 iulie 2012. Corporate Travel Management (CTM) a anuntat ca, in urma finalizarii cu succes a auditului final de certificare ISO 9001, sistemul de management al calitatii implementat de companie a fost recompensat prin certificarea calitatii, ISO 9001:2008, primita de la organismul de certificare ISO EQA (Ireland) Ltd. Aceasta distinctie reprezinta un standard recunoscut pe plan international pentru sistemele de management al calitatii si subliniaza angajamentul asumat de CTM in privinta indeplinirii si depasirii cerintelor clientilor si cerintelor de reglementare.

Din anul 2000, cu ajutorul unei echipe de 20 de angajati cu sediul in Eastgate Business Park Little Island, CTM le ofera clientilor sai locali si internationali solutii complete de calatorie. Serviciile exceptionale ale companiei se datoreaza cunostintelor de specialitate in industria turismului, ceea ce garanteaza faptul ca toti clientii beneficiaza de o buna cunoastere a pietei, de tehnologii de ultima ora si de un serviciu clienti disponibil nonstop.

Comentand anuntarea certificarii ISO 9001, Angela Walsh, directorul general CTM, a spus:

“Esenta succesului de care ne bucuram de 12 ani incoace este angajamentul nostru de a oferi un serviciu clienti exceptional. Suntem de acord ca acest lucru poate fi infaptuit numai asigurandu-ne ca procesele noastre interne sunt solide si suficient de simplificate pentru a garanta ca serviciile pe care le primeste utilizatorul final sunt extraordinare. In prezent detinem un portofoliu de clienti diversificati din punct de vedere geografic, pe care l-am castigat pe baza de recomandari, ceea ce credem noi ca este o marturie a dedicarii noastre de a excela in privinta satisfactiei clientilor. Suntem foarte mandri ca am obtinut aceasta certificare ISO 9001 si credem ca acum suntem amplasati strategic pentru a face fata urmatoarei etape de extindere a companiei, care va include si lansarea unui instrument de rezervare personalizata anul acesta.”

CTM ofera servicii ca: rezervari bilete de avion si camere de hotel, inchirieri de masini, asigurari de calatorie, asistenta in obtinerea vizelor si pasapoartelor. Printre clientii sai se numara mari corporatii locale si nu numai. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ctm.ie.