Furnizorul de gazduire administrata ForLinux primeste cea de-a treia acreditare ISO

ForLinux este incantat sa anunte ca a primit acreditarea ISO 20000 – 1 pentru managementul serviciilor IT.

27 mai 2011. ISO 20000-1 este primul standard din lume conceput pentru a conduce serviciile IT si pentru a defini nivelurile recomandate in furnizarea de servicii catre clienti. Acest standard international, aliniat standardelor britanice ITIL, acopera procese ca: managementului serviciilor de planificare si de implementare, procedurile de relationare si de decizie, ca si procesele de control si de lansare.

Alaturi de standardul calitatii ISO 9001 si de standardul securitatii informatiei ISO 27001, aceasta este cea de-a treia acreditare internationala obtinuta de ForLinux, iar amanuntele ei pot fi verificate pe site-ul evaluatorului independent ISOQUAR, cautand certificarea cu numarul 8030.

“Standardul ISO 20000-1 demonstreaza angajamentul companiei noastre catre o gazduire administrata rezilienta si sigura, in cadrul careia clientii sunt plasati in centrul operatiunilor noastre,” a declarat directorul tehnic Steve Nice.

“Atingerea acestui standard pune si mai mult in evidenta faptul ca sistemele, procesele si procedurile noastre sunt de prima clasa si sunt folosite zilnic in afacerea noastra, avand un impact direct asupra nivelurilor ridicate ale serviciilor pe care le punem la dispozitia absolut fiecaruia dintre clientii nostri. Prin furnizarea unor servicii administrate consecvent si eficient, noi sprijinim in mod activ forta competitiva a clientilor nostri.”

ForLinux este un furnizor de gazduire administrata din East Midlands (una dintre cele noua regiuni ale Angliei), specializat in gazduire si suport tehnic pentru software-ul Linux si Open Source. Infiintata in 2001, ForLinux este cel mai longeviv si recunoscut specialist in solutii web pentru Linux din Regatul Unit, oferind clientilor sai un suport tehnic de neegalat.

Pentru a afla mai multe detalii despre ForLinux si serviciile pe care le ofera, accesati site-ul companiei, www.forlinux.co.uk. sursa: www.prlog.org