23 august 2011. Inalta calitate a serviciilor de dezvoltare rurala participativa oferita de Fundatia boliviana Valles i-a permis acestei institutii obtinerea certificarii ISO 9001:2008. Sarbatorirea evenimentului are loc astazi la centrul de conventii si evenimente El Portal.

Este vorba despre o realizare care reprezinta incununarea obiectivelor planului strategic 2010–2020 conceput si urmat de aceasta organizatie care incearca din rasputeri sa garanteze dezvoltarea serviciilor de calitate in scopul satisfacerii clientilor sai.

Domeniul acoperit de certificarea primita de Fundatia Valles implica administrarea programelor si proiectelor de inovatie tehnologica, dezvoltarea intreprinderilor rurale si informatiile de pe pietele agricole si de animale la nivel national. Procesul premergator certificarii a implicat implementarea unui sistem de management al calitatii si standardizarea procedurilor in scopul obtinerii unor rezultate optime si a imbunatatirii continue.

Organismul de certificare ISO 9001 care a decernat certificarea Fundatiei Valles a fost TÜV Rheinland, o reputata companie care ofera servicii de certificare a calitatii, a securitatii si a protectiei mediului. Aflati mai multe detalii la adresa web a fundatiei, http://www.fdta-valles.org.