Compania Keller Huntersville obtine certificarea ISO 13485:2003 cu privire la managementul calitatii

Corporatia Keller Technology, lider in furnizarea de echipamente la comanda si in fabricarea de produse de inalta tehnologie in calitate de subcontractor, anunta faptul ca facilitatea industriala din Huntersville a obtinut certificarea ISO 13485. BSI Group America, Inc. a servit drept autoritate certificatoare.

Huntersville este una din cele trei unitati de productie a corporatiei Keller, fiind specializata in servicii de proiectare si fabricatie de echipamente pentru industria medicala, energetica, productia de semiconductori si nanotehnologii.

“Obtinerea certificarii ISO 13485:2003 permite diviziei din Huntersville a corporatiei Keller Technology abilitatea de a-si dezvolta in continuare expertiza in domenii de inginerie, proiectare si fabricare de echipamente specializate pentru domeniul medical” a declarat dl Robert Paschka, director general.

“Avem o lunga istorie in producerea de echipamente specializate pentru un spectru larg de consumatori. Angajatii Keller Technology au imbratisat riguroasele cerinte de calitate ale standardului ISO 13485:2003 sub forma unui nou pas inainte in dezvoltarea companiei, permitiandu-ne sa ne utilizam expertiza pentru realizarea unei expansiuni in domenii de afaceri noi.”

Fondata in 1918, corporatia Keller Technology ofera servicii de inginerie si de fabricare a unor produse specifice, complexe, la comanda prentru clienti din intreaga lume. (virtual-strategy.com)