Epicore BioNetworks Inc. anunta certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

Calgary, Canada. 7 mai 2012. Compania Epicore BioNetworks Inc., furnizoare de solutii biologice pentru industria acvaculturii, a anuntat ca sucursala sa din Statele Unite a obtinut recent certificarea internationala ISO 9001:2008 (www.epicorebionetworks.com/pdf/isocert.pdf).

ISO 9001:2008 se refera la un sistem de management al calitatii (SMC) care se bazeaza pe standardul omonim publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare. Sistemul de management al calitatii din cadrul Epicore a fost conceput si dezvoltat cu ajutorul firmei de consultanta ISO Change Management Consulting Inc., si a fost certificat in urma auditului efectuat de organismul de certificare Perry Johnson Registrars Inc., care este acreditat de Institutul National American de Standardizare si de Consiliul National American de Acreditare.

Domeniul acoperit de certificarea ISO 9001: 2008 primita de Epicore include activitatile de dezvoltare, fabricare si comercializare de produse.

Inca de la infiintarea sa, Epicore BioNetworks si-a mentinut cele mai inalte standarde ale calitatii. Certificarea obtinuta de curand va ajuta compania sa garanteze ca sistemele sale de management le ofera clientilor si partilor interesate produse valoroase si de o calitate constanta.

Cu scopul declarat de a imbunatati siguranta alimentelor, acvicultorii adopta din ce in ce mai frecvent standardul ISO 9001:2008 si alte sisteme ale calitatii. Certificarea oficiala a calitatii devine o cerinta pentru a obtine aprobarile guvernamentale de a importa si de a vinde hrana utilizata in acvacultura si aditivii pentru hrana animalelor.

Epicore BioNetworks Inc. este un important producator de produse de nutritie pentru animale si de solutii biotehnologice destinate mediului inconjurator. Unitatile sale de productie se afla in SUA, insa compania isi comercializeaza produsele in intreaga lume, colaborand cu o gama larga de organizatii din diverse domenii de activitate pentru a reduce poluarea mediului si pentru a creste productivitatea operationala.

Epicore pune la dispozitie cele mai avansate si mai inovatoare produse din industria mondiala a acvaculturii. Experienta sa in microbiologia mediului si in nutritia animala ajuta compania sa le ofere clientilor servicii de calitate superioara si tehnici excelente, ramanand, in acelasi timp, o companie responsabila fata de mediu. Epicore BioNetworks Inc. este o corporatie publica si are sediul social in Calgary, Alberta, Canada. Pentru mai multe informatii, vizitati www.epicorebionetworks.com.