Sistemul de management al calitatii al Inaya Facilities Management Services LLC, membru al grupului de companii Belhasa, a fost certificat ISO 9001 : 2008.

Acesta certificare este valabila pe o perioada de 3 ani, fiind obtinuta in concordanta cu procedurile de audit si certificare TÜV Orientul Mijlociu, fiind subiect al unor audituri regulate de verificare.

ISO 9001:2008 detaliaza cerintele pentru un sistem de management al calitatii care permite unei organizatii sa fabrice produse si sa presteze servicii care indeplinesc cerintele interne ale companiei precum si cele ale consumatorilor.

Bazandu-se pe un grup de auditori experimentati, TÜV Orientul Mijlociu garanteaza un inalt nivel de competenta in cadrul operatiunilor de certificare a sistemelor de management.

Dl Nishant Ravindran, general manager Inaya, a declarat:

“ Faptul ca certificarea a fost obtinuta chiar din prima incercare poarta insemnul efortului si dedicatiei angajatilor companiei. Cu un sistem de management al calitatii solid, Inaya este bine pozitionata in abordarea provocarilor care urmeaza, putand furniza servicii de calitate exceptionala clientilor nostri.”

Dr. Ahmed Saif Belhasa, presedinte al grupului de companii Belhasa, a adaugat: “Cel mai important aspect al acestor sisteme se refera la personalul nostru. Echipa a depus eforturi sustinute pentru implementarea obiectivelor de calitate, lucru care vorbeste de la sine despre etica si coerenta muncii lor. In final, noi credem ca oamenii fac diferenta.” (ameinfo.com)