Spectacle Infotek Ltd a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii. Certificarea ISO a fost obtinuta cu succes cu ajutorul NQA Marea Britanie, unul din furnizorii mondiali de top de solutii in domeniul calitatii si sigurantei, fiind in acealsi timp un registru acreditat care executa evaluari ale sistemelor de management conforme cu reglementarile standardelor internationale pentru calitate.

Spectacle a fost evaluat pe baza angajamentului sau de a creste satisfactia clientilor prin furnizarea de dezvoltare de software si servicii de suport, prin imbunatatirea continua a proceselor gratie implementarii sistemului de management al calitatii.

Conceput de Organizatia Internationala pentru Standardizare, ISO 9001:2008 defineste cerintele sistemului de management al calitatii in procedurile operationale. Se asigura astfel calitatea prin proceduri transparente, procese eficiente, obiective clare si rezultate masurabile. In acest cadru ISO al calitatii, clientii Spectacle din intreaga lume au garantia celor mai inalt calitative produse si a serviciilor compatibile.

Actiunile au inceput sedinta de tranzactionare la 16.20 rupii, scazand cu 0.80 rupii sau 4,71%. Stocul a atins un maxim de 16.20 rupii si un minim de 16.20 rupii.
Cantitatea totala tranzactionata a fost de 191 comparata cu media a doua saptamani de 202737.
sursa: www.equitybulls.com