Kuala Lumpur. 20 iulie 2011. Furnizorul de servicii internet JARING Communications Sdn Bhd a primit certificarile ISO/IEC 27001 si ISO 9001 pentru Centrul sau de Date Internet din partea SIRIM QAS International Sdn Bhd.

Intr-o declaratie de presa, JARING a spus ca certificarea reprezinta o indicatie clara a aderarii sale la politicile si standardele bazate pe practici internationale.

Aceasta va intari, de asemenea, si elementul competitiv al furnizorului de servicii internet, s-a mai precizat.

“JARING a urmarit obtinerea acestor doua certificari ISO in primul rand pentru a scoate in evidenta cei doi factori importanti pentru o companie din domeniul sau – calitatea si securitatea informatiilor,” a declarat reprezentantul JARING, Abdul Aziz.

El a adaugat ca JARING s-a conformat in totalitate la cerintele complete ale sistemului de management al securitatii informatiei si ale sistemului de management al calitatii in Centrul sau de Date Internet, in reteaua virtuala privata si in serviciile de operare a sistemului.

Certificarea sistemelor de management a fost decernata presedintelui consiliului de administratie al JARING, Nik Abdul Aziz Nik Yaakob de catre directorul general al SIRIM QAS, Khalidah Mustafa, in cadrul unei ceremonii tinute la sediul companiei.sursa: www.bernama.com.my