Koger, Inc anunta certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

15 iulie 2011. Koger, Inc., un furnizor de varf de produse software si de servicii destinate industriei fondurilor mutuale si a pensiilor private, a anuntat astazi obtinerea certificarii Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO) ISO 9001 : 2008, care demonstreaza angajamentul unei organizatii fata de standardele calitatii in servicii.

Standardul ISO 9001:2008 este alcatuit dintr-o serie de practici ale calitatii care garanteaza folosirea unor procese interne eficiente, care sunt monitorizate constant si imbunatatite continuu. STR-Registrar LLC, un organism independent si acreditat de audit, lider recunoscut in serviciile de inregistrare a sistemelor de management, a efectuat auditul. Intregul proces de certificare al Koger a fost executat intr-o perioada de opt luni.

“Dobandirea acestui certificat ISO 9001 : 2008 este o realizare exceptionala atat pentru Koger, cat si pentru partile interesate”, a spus Ras Sipko, seful operatiunilor din cadrul Koger, Inc. “Pentru a castiga certificarea, a trebuit sa indeplinim cerintele riguroase ale standardelor de management al calitatii pentru toate sistemele si procesele noastre, ceea ce demonstreaza angajamentul Koger fata de clientii nostri si fata de calitatea produselor si serviciilor noastre.”

Certificatul ISO pentru managementul calitatii a fost emis pe 11 iulie 2011 si este valabila pana in 2014. Domeniul inregistrarii acopera proiectarea si dezvoltarea de software de administrare de fonduri.
Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul companiei, www.kogerusa.com.