23 august 2012. Unitatea Landis+Gyr din Northfields Industrial Estate (estul Angliei) a fost distinsa cu certificarea ISO 50001, standardul international voluntar dezvoltat de Organizatia Internationala pentru Standardizare cu privire la managementul energiei.

Landis+Gyr a declarat ca aceasta certificare ii permite organizatiei sa isi “dezvolte politici de utilizare mai eficienta a energiei si sa isi stabileasca teluri si obiective pentru a respecta aceste politici; si mai mult, ea le permite organizatiilor sa foloseasca date pentru a intelege mai bine consumul de energie, sa ia decizii mai bune in aceasta privinta si sa isi masoare rezultatele acestor eforturi.” Companiile sunt capabile sa analizeze eficacitatea politicilor pe care le implementeaza ca modalitate de a-si imbunatati continuu managementul energiei.

Peter Garwood, directorul Landis+Gyr pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Asia, a spus ca certificarea “este punctul culminant al multor luni de eforturi grele si al catorva ani de imbunatatiri continue aduse eficientei energetice. Aceasta distinctie recunoscuta pe plan mondial va ajuta compania Landis+Gyr sa economiseasca bani operational si ne va ajuta sa conservam resursele, sa ne reducem amprenta de carbon si sa infruntam schimbarile climatice.”

Pe langa avantajele legate de costurile economice dobandite, compania Landis+Gyr isi promoveaza si crezurile sociale si ecologice si si-a luat in mod public angajamentul de a profita la maxim de cele mai limitate resurse naturale.

Tom White, unul dintre vicepresedintii companiei, a adaugat: “Sunt extrem de mandru de echipa noastra din Northfields pentru concentrarea de care a dat dovada si pentru eforturile pe care le-a depus pentru a gestiona energia si mai bine decat se recunoaste prin aceasta certificare ISO 50001. Vreau sa le transmit felicitarile mele tuturor celor implicati. Acesta este un exemplu remarcabil al faptului ca Landis+Gyr isi indeplineste misiunea de a ajuta lumea sa isi gestioneze mai bine energia.”

Landis+Gyr este un furnizor de produse integrate de gestionare a energiei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.landisgyr.com.