Leotek primeste certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii pentru unitatea sa de productie din Statele Unite

25 iulie 2011. Milpitas, California. Leotek Electronics USA Corp. detine de acum inainte certificare ISO 9001 pentru unitatea americana de productie a companiei, unitate aflata in Milpitas, California. ISO – sau Organizatia Internationala pentru Standardizare – este o organizatie nonguvernamentala si, in acelasi timp, cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale privind sistemele de management al calitatii.

Obtinerea acestei certificari ISO 9001 pentru managementul calitatii demonstreaza angajamentul continuu luat de Leotek de a furniza produse LED de cea mai inalta calitate si califica in mod cert compania ca pe fabricant din Statele Unite capabil sa ofere module LED pentru semafoare.

Leotek Electronics USA Corp., cu sediul in Silicon Valley, California din 1997, este recunoscut pe plan mondial ca un pionier in tehnologia diodelor emitatoare de lumina (pe scurt, LED). Cu milioane de produse LED instalate de-a lungul Statelor Unite, ca si pe scara globala, Leotek ofera un istoric al performatei dovedite.

Compania fabrica produse LED inovatoare pentru aplicatii care acopera traficul si traversarea, strazile si zonele, reclamele, benzinariile, magazinele de tot felul (mici, de cartier, bacanii).

Leotek se dedica dezvoltarii tehnologiilor emergente autonome care ofera o longevitate sporita si o viabilitate ambientala mai mare decat a surselor de iluminare traditionale, reducand in acelasi timp consumul energetic si costurile de intretinere.

Leotek, “Liderul in Tehnologia Electro-Optica,” deschide calea unei noi generatii de tehnologii LED ecologiste. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.leotek.com.