Lifeloc Technologies castiga certificarea ISO 9001:2008

Lifeloc si-a incheiat procesul de audit ISO 9001:2008 la sfarsitul lunii iulie 2011

Denver, Colorado. 17 august 2011. Lifeloc Technologies, Inc., un fabricant din Colorado de alcoolscoape de uz profesional, a obtinut certificarea ISO 9001:2008, ultima editie a standardului ISO 9001. Aceasta certificare demonstreaza in mod clar angajamentul luat de Lifeloc fata de indeplinirea cerintelor recunoscute global privind sistemele de management si a reglementarilor pentru proiectarea, fabricarea si vanzarea echipamentelor sale de testare a alcoolemiei (a alcoolscoapelor).

Mark Lary, vicepresedinte de operatiuni la Lifeloc, a comentat: “Clientii vor sa aiba incredere ca fac afaceri cu o organizatie care le poate indeplini sau depasi cerintele, furnizand produse de inalta calitate.

ISO 9001:2008 acopera toate aspectele operatiunilor noastre, de la dezvoltarea produselor pana la vanzarea lor si serviciile oferite dupa vanzare. Aceasta certificare ne intareste angajamentul pe termen lung pe care ni l-am luat fata de clientii nostri, de a le pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate si servicii de talie mondiala.”

“ISO 9001:2008 este recunoscut in peste 160 de tari din intreaga lume,” a comentat si Yolanda Gonzales, manager pentru dezvoltarea afacerii internationale Lifeloc.

“Aceasta certificare ISO 9001 : 2008 se adauga listei noastre crescande de certificari ale calitatii recunoscute pe plan international, ca si de aprobari legale. I-am avut in vedere in primul rand pe partenerii nostri de distributie internationala, dar si pe clientii finali, atunci cand am ales sa urmarim aceasta certificare.”

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) este cea mai mare organizatie dezvoltatoare de standarde din lume, cu o retea de institute de standardizare provenind din 162 de tari. ISO 9001:2008 este un standard pentru managementul calitatii recunoscut international. Standardul se concentreaza asupra definirii cerintelor clientilor privind calitatea, folosirii datelor pentru a analiza procesele, indeplinirii cerintelor clientilor si de reglementare, sporirea satisfactiei clientilor si imbunatatirea continua a performantei afacerilor.

Lifeloc Technologies, Inc. este un reputat furnizor international de instrumente portabile de testare a alcoolemiei, precise, economice, de incredere si usor de folosit. Lifeloc ofera cursuri de formare cuprinzatoare si o linie completa de produse de depistare a drogurilor.

Vizitati http://www.lifeloc.com pentru mai multe informatii despre compania infiintata in 1983.