Lihua International obtine certificarea ISO 14001 : 2004 pentru sistemul sau de management al mediului

Danyang, China, 5 mai 2011- Lihua International, Inc., un dezvoltator, proiectant si fabricant chinez de prima importanta de alternative ieftine si de inalta calitate la produsele din cupru pur, inclusiv la produsele din cupru rafinat si la sarma foarte fina si magnetica, a anuntat ca filialele sale Danyang Lihua Electron Co. Ltd si Jiangsu Lihua Copper Industry Co., Ltd, au obtinut certificarea ISO 14001 : 2004 pentru sistemul de management al mediului (SMM) din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare. Aceste certificari sunt in relatie cu produsele din cupru ale companiei Lihua si cu procesele asociate de productie.

Standardul ISO 14001 : 2004 a fost creat pentru a ajuta companiile sa isi minimalizeze impactul procesului de productie asupra mediului. Standardul include o serie de specificatii acceptate pe plan international pentru sistemele de management al mediului create de Organizatia Internationala pentru Standardizare.

Aceste standarde create pentru certificare includ trei zone semnificative:
1. Sistemele de management – dezvoltarea sistemelor si integrarea responsabilitatilor referitoare la mediu in planificarile efectuate de o companie;
2. Operatiile – consumarea resurselor naturale si a energiei si
3. Sistemele de mediu – masurarea, evaluarea si gestionarea emanatiilor, apelor uzate si a altor ape reziduale.

“Am fost intotdeauna mandri de alternativele noastre la cupru si de produsele noastre din cupru reciclat, ca si de faptul ca folosim procese de productie semnificativ mai putin daunatoare decat exploatarile miniere, utilizand cele mai performate sisteme de filtrare, de colectare a apei si alte astfel de sisteme in unitatile noastre de productie,”

a declarat Jianhua Zhu, presedintele consiliului de administratie al companiei Lihua.

“Suntem multumiti ca ISO a recunoscut angajamentul nostru catre responsabilitatea fata de mediu si vom continua sa garantam ca operatiunile noastre adera la cele mai inalt posibile standarde. Telurile noastre sunt de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai bune produse si, in acelasi timp, de a urma pasii necesari pentru a reduce si mai mult impactul activitatii noastre de productie asupra mediului, intarindu-ne pozitia de lideri in cadrul industriei de reciclare a cuprului.”

Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati site-ul acesteia: http://www.lihuaintl.com.
sursa: www.prnewswire.com