14 iunie 2011. Suresnes, Franta. Lotsys a anuntat reinnoirea certificarii sale ISO 9001:2008, in urma unui audit extern care i-a confirmat conformitatea la standardul care se aplica dezvoltarii, operarii, intretinerii si comercializarii produselor si serviciilor sofware asociate in special jocurilor de noroc.

Lloyd’s Register Quality Assurance Ltd (LRQA) a efectuat auditul de reinnoire a certificarii ISO 9001. Lotsys a obtinut certificare ISO 9001 inca din anul 2004.

“Din 2004, certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii ne-a permis sa inaintam in zona imbunatatirii continue a proceselor noastre de afaceri si sa ne masuram progresul si beneficiile care decurg din el. In acest fel, am fost capabili sa ne intarim organizatia si metodele de lucru, mai ales in termeni de indicatori de performanta. Ne-am imbogatit si ne-am diversificat oferta de produse.

Aceasta procedura ne-a mai dat si ocazia de a ne optimiza capacitatea de a defini noi zone de imbunatatire intr-o incercare continua de a satisface nevoile clientilor si partenerilor nostri,” a declarat Roland de Villepin, presedintele LotSys.

Lotsys, o filiala a Française des Jeux, ofera solutii integrate si servicii pentru operatorii de loterie si de curse auto. Lotsys are 20 de ani de experienta, referinte prestigioase in intreaga lume , avand deja instalate aproximativ 200 000 terminale in parteneriat cu Safran Morpho.

In ultimii cinci ani, LotSys si-a dezvoltat afacerea de servere pentru retelele de comercializare cu amanuntul si pentru canelele digitale. Vizitati site-ul companiei, http://www.lotsys.com, pentru mai multe detalii. sursa: www.igamingbusiness.com