15 august 2011. Cranford, New Jersey. Maintech, lider in furnizarea de servicii de suport pentru infrastructura IT, a anuntat obtinerea certificarii standardului calitatii ISO 9001:2008. Dupa incheierea unui audit independent, compania Maintech a fost recomandata pentru certificarea ISO 9001:2008 in categoria “servicii de suport pentru infrastructura IT”.

ISO 9001:2008 este un standard recunoscut international pentru sistemele de management al calitatii afacerilor care pune accentul pe imbunatatirea continua ca mijloc de crestere a satisfactiei clientilor. Auditul ofera un cadru minutios pentru implementarea si optimizarea proceselor care ajuta la imbunatatirea eficientei companiei, la minimalizarea riscurilor si la maximalizarea oportunitatilor.

Bill Rudowitz, directorul calitatii la Maintech, a comentat: “Procesul de certificare al sistemului nostru de management al calitatii consolideaza ceea ce a fost dintotdeauna un principiu calauzitor la Maintech: furnizarea de servicii de calitate este prioritatea noastra numarul unu. Vom continua sa folosim acest cadru pentru a ne imbunatati procesele, muncind, in acelasi timp, pentru a ne spori continuu capacitatile de furnizare de servicii.”

Frank D’Alessio, presedintele Maintech, a comentat, la randul sau: “Misiunea de baza a Maintech este de a pune la dispozitia celor mai exigenti clienti de pe piata mondiala programele sale de suport pentru infrastructura IT. Pe astfel de piete, calitatea relatiei dintre client si vanzator โ€“ cu tot ce implica ea โ€“ este imperioasa, iar obtinerea acestei certificari ISO 9001:2008 le ofera clientilor si partenerilor nostri un plus de incredere in a alege Maintech.”

Maintech este o componenta de afaceri a segmentului Computer Services al Volt Information Sciences, Inc. De peste 38 de ani, Maintech furnizeaza servicii de suport pentru infrastructura IT celor mai exigenti clienti din intreaga lume. Programele Maintech sunt recunoscute ca alcatuind o oferta cuprinzatoare de servicii de varf in piata serviciilor independente IT. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei la adresa www.maintech.com.