Sitco isi consolideaza angajamentul fata de clienti prin certificarea ISO 9001:2008

Muscat, Oman. 31 iulie 2012. Sitco LLC, un nume renumit in birotica in Sultanatul Oman, si-a reafirmat angajamentul fata de calitate si mentinerea increderii clientilor sai prin recenta acreditare ISO 9001: 2008 pentru calitatea produselor si serviciilor sale.

“Continuam sa ne dedicam promisiunii noastre de a oferi calitate la toate nivelurile – atat in produsele, cat si in serviciile noastre”, a subliniat V Jayaprakash, directorul general Sitco LLC.
“Faptul ca am fost distinsi cu o astfel de acreditare internationala pentru calitate reprezinta o plusvaloare pentru afacerea noastra si pentru modul in care ne desfasuram activitatea. In acelasi timp, ridicam stacheta tot mai sus si ne ambitionam sa le oferim tot mai multa satisfactie clientilor nostri,” a adaugat V Jayaprakash.

Infiintata in anul 1983 ca o firma de birotica si papetarie, Sitco s-a dezvoltat tot mai mult si si-a extins gama de servicii in Oman, ajungand sa devina reprezentant autorizat pentru marci ca Rex Rotary, Sericol, Optoma, Neolt, dar si unic distribuitor pentru Domino si Evolis.

“Intreaga noastra echipa a trebuit sa munceasca din greu pentru a obtine aceasta certificare a managementului calitatii conform cu ISO 9001. A trebuit sa ne supunem mai multor proceduri operationale pentru a primi certificarea ISO 9001. A fost obligatoriu sa ne armonizam intregul stil de lucru si sa ne implementam un sistem adecvat de management al calitatii. Acest lucru implica intelegerea si executarea politicilor si procedurilor companiei. Pentru a rezuma, a trebuit sa intelegem, sa documentam si sa comunicam procesele companiei noastre la toate nivelurile,” si-a reamintit directorul.

“Startul a fost unul dificil. Initial a fost destul de greu sa indeplinim toate cerintele. Insa mi-am adus aminte ca atunci cand drumul devine dur, numai cei duri vor continua sa mearga pe el. Odata ce am reusit sa ne disciplinam si sa ne implementam un sistem care respecta strict practicile de organizare internationale, am inceput automat sa ne integram intr-un sistem. Acest lucru ne-a ajutat clar sa ne modelam cultura profesionala si sa le imbunatatim moralul angajatilor nostri”.

In calitatea sa de distribuitor autorizat al unor marci renumite la nivel mondial, Sitco colaboreaza cu numeroase ministere, corporatii si proiecte de dezvoltare din tara. Sitco a castigat mai multe licitatii publice datorita increderii in linia sa de produse, in marcile distribuite si in serviciile oferite. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sitcollc.com.