ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 demonstreaza implementarea sistemelor de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii ocupationale

15 octombrie 2012. Mobiserve Holding, lider in furnizarea de solutii pentru infrastructura telecomunicatiilor si de servicii de inginerie in Orientul Mijlociu si Africa, a anuntat astazi ca a primit recent certificarile ISO 9001, ISO 14001 si BS OHSAS 18001. Aceste certificari internationale sunt in concordanta cu filosofia companiei de a adera la cele mai ridicate standarde ale sistemelor de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii in munca.

ISO 9001 si ISO 14001 sunt cele mai recunoscute standarde independente de management pe plan international in privinta calitatii si mediului, iar OHSAS 18001 este cel mai renumit standard in ceea ce priveste managementul sanatatii si securitatii ocupationale.

Domeniul certificarilor acopera gama larga de telecomunicatii si solutii integrate oferite de Mobiserve Holding, incluzand retele telecom, operatiuni in retea, mentenanta si actualizari, solutii de comunicare prin satelit, fabricarea de turnuri de telecomunicatii, externalizarea proceselor de afaceri (BPO) si servicii administrate. Conformitatea cu standardele ISO si OHSAS a fost certificata de un organism de certificare acreditat de Consiliul German de Acreditare, membru al Forumului International de Acreditare (IAF). Certificatele emise sunt astfel recunoscute ca certificate valabile in toate tarile membre IAF.

“Ca lider regional in infrastructura telecom, serviciile de inginerie, turnurile telecom, BPO si serviciile administrate, Mobiserve Holding intelege valoarea standardelor internationale. Procesele noastre de lucru adera la cel mai avansate standarde de management al calitatii, dar si al mediului si al sanatatii si sigurantei angajatilor. Astfel incat suntem incantati ca am castigat aceste confirmari internationale prin recentele noastre certificari ISO 9001, ISO 14001 si BS OHSAS 18001,” a declarat ing. Sameh Atalla, CEO, Mobiserve Holding.

“Aceste recunoasteri sunt rezultatul direct si validarea importantei pe care o acordam mentinerii constante a standardelor de talie mondiala pentru calitate, mediu, sanatate si securitate in fiecare proiect comandat de clientii nostri. La fel de important este pentru noi ca serviciile si solutiile noastre vor continua sa fie auditate si recertificate periodic pentru a mentine standardele pe care clientii si noi insine ni le impunem,” a adaugat Atalla.

Din 1999, Mobiserve Holding le ofera operatorilor solutii si servicii specializate de infrastructura telecom. Compania este partenerul preferat al unora dintre cei mai mari operatori din regiune, dintre care amintim: Mobinil, Etisalat si Vodafone in Egipt; Djezzy, Nedjma si Mobilis in Algeria; INWI si Morocco Telecom in Maroc; Tunisiana si Orange Tunisie in Tunisia; Mobily, STC si Zain in Arabia Saudita; Du in Emiratele Arabe Unite; Mobilink si Uphone in Pakistan; Malitel in Mali; Banglalink, Aktel si GrameenPhone in Bangladesh si Warid Telecom in Uganda.

Mobiserve Holding colaboreaza si cu furnizori de talie mondiala, ca Huawei, Ericsson, Nokia Siemens Networks, Alcatel Lucent, Cisco, NEC, Motorola si ZTE Networks, ceea ce ii permite companiei sa ofere cele mai bune servicii telecom. Mobiserve isi desfasoara activitatea in 14 locatii in Orientul Mijlociu, Africa si Asia, are 6000 angajati si planifica sa isi extinda operatiunile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.mobiserveholding.com.